ΑρχικήinetΗ Microsoft βγάζει καταλάθος Website Extensions για τον Edge Browser!

Η Microsoft βγάζει καταλάθος Website Extensions για τον Edge Browser!

Η Microsoft είχε πρόσφατα δημοσιεύσει online κάτι που φαίνεται να είναι ο κεντρικός κόμβος για τις επεκτάσεις που μπορεί να τρέξει ο Edge, ο νέος Browser των Windows 10 που αντικαθιστά τον Internet Explorer ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Η Microsoft βγάζει καταλάθος Website Extensions για τον Edge Browser!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Micrοsoft δουλεύει πάνω στις επεκτάσεις μιας και η ίδια η εταιρεία το επιβεβαίωσε, αλλά σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται που σχετίζονται με το πρότζεκτ, η επίσημη έναρξη έχει καθυστερήσει λόγω του ότι οι εργασίες δεν προχωρούν με το ρυθμό που η εταιρεία στόχευε εξ αρχής.

Όμως, σύμφωνα με τη αυτή τη νέα «κατά λάθος» αποκαλυπτική ιστοσελίδα, το ντεμπούτο των επεκτάσεων του Micrοsoft Edge browser είναι πολύ κοντά και το Redmond-based λογισμικό θα μπορούσε τώρα να δέχεται τις τελευταίες του πινελιές σε μια πρώτη εκδοχή που θα μας επιτρέπει να το δοκιμάσουμε.

Η ιστοσελίδα που δημοσιεύθηκε νωρίτερα σήμερα και επισημάνθηκε από τον χρήστη του Twitter, @h0x0d, μιλά για μόλις δύο διαφορετικές επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, δηλαδή για το Pinterest και το Reddit Enhancement Suite, και τα δύο εκ των οποίων θα μπορούσαν να εγκατασταθούν με ένα απλό κλικ στο κουμπί Λήψη της εν λόγω σελίδας. Και όμως, καμία από τις δύο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα, καθώς οι υπάρχουσες εκδόσεις των Windows 10 και ο Edge browser δεν υποστηρίζουν επεκτάσεις.

Ωστόσο, η Micrοsoft έχει ήδη αφαιρέσει την ιστοσελίδα όταν ανακάλυψε το “λάθος”, αλλά οι δύο επεκτάσεις βρίσκονται ήδη στο Mega Grab, έτσι μπορείτε ακόμα να τις εξετάσετε περαιτέρω αν το επιθυμείτε. Λάβετε υπόψη σας ότι δεν μπορείτε να τις εκτελέσετε με τις τρέχουσες εκδόσεις των Windows 10.

microsoft-accidentally-launches-edge-browser-extensions-website-497405-2

Φήμες λένε ότι η υποστήριξη των επεκτάσεων θα φτάσει με την Redstone ενημέρωση που έχει προγραμματιστεί για το 2016, έτσι το πρώτο preview των builds, που θα μπορούσε να είναι μέρος αυτού του κλάδου, αναμένεται να φέρει και αυτό το χαρακτηριστικό. Και δεδομένου του γεγονότος ότι η Micrοsoft ήδη δοκιμάζει τη σελίδα για επεκτάσεις, ίσως να είναι πιο κοντά στο release του πρώτου build από ό, τι περιμέναμε.

Ως συνήθως, η Microsoft δεν σχολιάζει εικασίες, φήμες ή οτιδήποτε άλλο ακυκλοφόρητο, γι’ αυτό ευχηθείτε να πάρετε το πρώτο Redstone build το συντομότερο δυνατόν!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS