ΑρχικήinetΚομψά routers έρχονται να στολίσουν το σπίτι σας

Κομψά routers έρχονται να στολίσουν το σπίτι σας

Εκείνες οι μέρες που κρύβατε το ογκώδες – και ομολογουμένως κάπως άσχημο – Internet router σας αποτελούν πια παρελθόν.

Κομψά routers έρχονται να στολίσουν το σπίτι σας

 

Το OnHub, ένας δρομολογητής από την Google που παρέχει Wi-Fi, συνεργάστηκε με το TP-LINK για δημιουργήσει ένα σετ από τρία ανταλλάξιμα καλύμματα για να επιτρέψει την προσαρμογή τους στον δρομολογητή του σπιτιού σας.

Για να τραβήξει περισσότερο την προσοχή γύρω από τα νέα αυτά καλύμματα, το OnHub προσέλαβε καλλιτέχνες και σχεδιαστές για να δημιουργήσουν το δικό τους εναλλακτικό κάλυμμα. Το έργο, το οποίο δημοσιεύθηκε αυτή τη βδομάδα, ονομάζεται OnHub Makers.

Μερικοί από τους σχεδιαστές που συμμετείχαν στο OnHub Makers πρότζεκτ είναι η δημοφιλής ομάδα σχεδιασμού από το Brooklyn, Adam Frezza and Terri Chiao, και η βραβευμένη καλλιτέχνης Maya Freelon Asante.

Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε μερικά από τα καλύμματα:

ruters2

ruters3

ruters4

Εκτός από τα καλύμματα που δημιουργήθηκαν για το OnHub Makers, η εταιρεία επιτρέπει στους πελάτες να σχεδιάσουν τα δικά τους καλύμματα.

Το OnHub παρέχει CAD αρχεία, 2D περιγράμματα και ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών για κατέβασμα τους από το site.

Οι δημιουργοί μπορούν να επισημάνουν τη φωτογραφία από τη δημιουργία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το #OnHubMakers και, εφόσον επιλεγούν, η δημιουργία τους μπορεί να εμφανιστεί στο Maker Gallery online.

ruters5

Η Google θα κυκλοφορήσει, επίσης, τρία OnHub σχέδια σε περιορισμένη έκδοση: Μπαμπού, μαύρο με ασημί και λευκό με χρυσό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα OnHub, τα καλύμματα δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν τα rοuters να συνδυάζονται με τα σπίτια των χρηστών, καταργώντας έτσι την ανάγκη να κρύβουν τις συσκευές τους, που με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποδυναμώνουν και το σήμα του Wi-Fi.

Τα καλύμματα αυτά θα πωλούνται μεταξύ $29 και $39 και θα είναι διαθέσιμα στο Google Store και από σήμερα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS