ΑρχικήinetΗ ενημέρωση Νοεμβρίου των Windows 10 αφαιρεί Antivirus apps

Η ενημέρωση Νοεμβρίου των Windows 10 αφαιρεί Antivirus apps

960-microsoft-corporation-expected-to-release-windows-10-mobile-ενημέρωση

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ζητήματα που σημειώθηκαν κατά την εγκατάσταση, η ενημέρωση των Windows 10 του Νοεμβρίου σαρώνει αυτόματα τις εφαρμογές που εκτελούνται στους υπολογιστές σας και απομακρύνει εκείνες που επισημαίνονται ως ασυμβίβαστες.

Αυτό είναι ο λόγος που πολλοί χρήστες κατέληξαν με μερικά από τα βασικά τους apps απεγκατεστημένα, συμπεριλαμβανομένων νόμιμων λογισμικών όπως το CCleaner, το οποίο είναι ένα από αυτά που διαγράφονται από την αναβάθμιση.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι η ενημέρωσητου Νοεμβρίου αφαιρεί επίσης μερικές εφαρμογές ασφαλείας από τους Windows 10 υπολογιστές. Tο reddit ονομάζει μερικά προγράμματα που ενδέχεται να επηρεαστούν από αυτό, και ανάμεσά τους είναι τα Bitdefender, Spybot Search & Destroy, NOD32 Antivirus, 8, και άλλα.

Πριν κατηγορήσετε τη Microsoft ότι άφησε τον υπολογιστή σας απροστάτευτο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι εφαρμογές απεγκαθίστανται, επειδή θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση και την αξιοπιστία των Windows 10, μετά την ενημέρωση Νοεμβρίου, και εμφανίζεται μια ειδοποίηση στο κέντρο δράσης μόλις πάτε πίσω στην επιφάνεια εργασίας.

H ενημέρωση app είναι υποχρεωτική

Ενώ η ενέργεια αφαιρεί όντως κάποιες εφαρμογές που εκτελούνται στα Windows 10, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε τη χρήση τους.

Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια ενημερωμένη έκδοση που τα καθιστά απόλυτα συμβατά με τα Windows 10 1511, και οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω έχουν ήδη λάβει τις βελτιώσεις προκειμένου να εκτελούνται σωστά.

Αλλά ο κατάλογος των προγραμμάτων που χρειάζονται ενημερώσεις για να υποστηρίξουν την ενημέρωση Νοεμβρίου είναι πολύ μεγαλύτερος, οπότε φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο κέντρο δράσης, μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης για να δείτε όλες τις εφαρμογές που έχουν αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Η θετική πλευρά είναι ότι ακόμα και αν χάσετε εφαρμογές ασφαλείας, το Windows Defender είναι ακόμα εκεί για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό, αλλά προφανώς, η προστασία που προσφέρει είναι μάλλον περιορισμένη. Μερικοί λένε ότι το Windows Defender είναι αρκετά ισχυρό για να μπλοκάρει όλα τα κακόβουλα προγράμματα, αν μείνετε μακριά από κακόβουλες ιστοσελίδες, ενώ άλλοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εφαρμογή άλλων κατασκευαστών που υποτίθεται ότι προσφέρει προηγμένη προστασία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS