ΑρχικήinetΜία δημοφιλέστερη επέκταση Browser επιβεβαιώνει Microsoft Edge Support

Μία δημοφιλέστερη επέκταση Browser επιβεβαιώνει Microsoft Edge Support

microsoft-edge-amazon

Η LastPass θα λειτουργήσει σύντομα στα Windows 10 και το πρόγραμμα περιήγησης Edge

Η Microsoft εργάζεται τώρα για να προσθέσει επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης στον browser Edge, και γίνεται λόγος ότι προηγούμενες εκδόσεις των Windows 10 που περιλαμβάνουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται μέχρι το τέλος του έτους.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft δημοσίευσε “κατά λάθος” online, μια σελίδα που δείχνει δύο επεκτάσεις, την Pinterest και την Reddit, αλλά αποδεικνύεται ότι περισσότερες θα δημιουργηθούν στο εγγύς μέλλον.

Μετά την AdBlock, η οποία επιβεβαίωσε ότι η δική της Edge επέκταση του προγράμματος περιήγησης θα ξεκινήσει “πολύ σύντομα”, τώρα η LastPass, ένας πολύ δημοφιλής διαχειριστής κωδικού πρόσβασης, έχει επίσης ανακοινώσει ότι δουλεύει για τη στήριξη του νέου browser της Microsoft στα Windows 10.

Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας διαθέσιμη σε αυτό το σημείο, αλλά οι δημιουργοί της LastPass σημειώνουν ότι, από τη στιγμή που η Microsoft παρουσιάζει την υποστήριξη για την επέκταση του προγράμματος περιήγησης, μπορούν να προσφέρουν την επέκτασή τους.

“Το Microsoft Edge είναι το νέο, προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης που διατίθεται με τα Windows 10. Η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την υποστήριξή επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης Edge. Από τη στιγμή που μπορούμε, θα προσφέρουμε μια επέκταση LastPass για τα Windows 10″, δήλωσε η LastPass. «Η επέκταση LastPass μπορεί να μεταφορτωθεί σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα λήψης μας: https://lastpass.com/download για να εγκαταστήσετε την επέκταση στη γραμμή εργαλείων περιήγησης στο Internet Explorer 11, Firefox, Chrome ή Opera. “

Υποστήριξη επέκτασης έρχεται το 2016

Ενώ η επέκταση Edge θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα ή, ενδεχομένως, στις αρχές του 2016, η σταθερή έκδοση δεν θα είναι εδώ μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όταν η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει το Redstone, μια σημαντική ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα.

Το Redstone θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αλλαγών, αλλά οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης θα είναι μεταξύ των πιο σημαντικών, καθώς η Microsoft σχεδιάζει να προσφέρει περισσότερες λειτουργίες για το πρόγραμμα περιήγησης και έτσι τελικά να κάνει άκρη έναν καλύτερο αντίπαλο όπως το Chrome και Firefox.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS