Αρχικήinet3 Gadgets που ΔΕΝ πρέπει να αγοράσετε για δώρα τα Χριστούγεννα!

3 Gadgets που ΔΕΝ πρέπει να αγοράσετε για δώρα τα Χριστούγεννα!

Όλα τα τελευταία χρόνια, τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να πάρετε στις γιορτές είναι gadgets και οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία.  Είτε αυτό το δώρο είναι ένας υπολογιστής, ένα tablet, μια barbie με wi-fi, μια τηλεόραση ή οτιδήποτε που χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει.

Christmas-gadgets-2013-523x254

Ωστόσο μόνο και μόνο αν κάτι σχετίζεται με την τεχνολογία ή έχει καλή τιμή δε σημαίνει ότι είναι και καλή αγορά. Στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποια τεχνολογικά gadgets που θα τα δείτε να διαφημίζονται, τα οποία πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε

  • APPLE WATCH

Στην πραγματικότητα, αυτή η κατηγορία αφορά όλα τα smartwatches και fitness bands. Δεν λέμε ότι είναι απαραίτητα κακά αλλά σίγουρα δεν είναι για όλους.  Ειδικά το Apple Watch ή κάποιος το μισεί ή κάποιος το λατρεύει. Με το φθηνότερο μοντέλο να είναι γύρω στα 349$ θα μπορούσε να είναι ένα ακριβό λάθος. Τα fitness bands σίγουρα είναι πιο φθηνά και μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή αλλά αν το άτομο στο οποίο θα το κάνετε δώρο δεν ενδιαφέρεται για γυμναστική και υγεία μπορεί να μετατραπεί σε αποτυχία. Εν ολίγοις, για να επιλέξετε ένα τέτοιο δώρο θα πρέπει το άτομο να το έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει κάτι τέτοιο αλλιώς προτιμήστε κάτι άλλο.

  • EREADER

Φυσικά και τα ereaders είναι απίστευτα gadgets που κουβαλάνε μαζί τους μια ολόκληρη βιβλιοθήκη και η οθόνη τους είναι καλή για διάβασμα. Από την άλλη μεριά κατεβάζοντας eBooks είναι ακριβώς ότι κάνει το eReader. Μπορείς να αγοράσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα tablet και να τα διαβάσει εκεί και συγχρόνως να κάνει και πολλά άλλα πράγματα με αυτό. Σκεφτείτε την επιλογή του eReader μόνο για έναν σοβαρό βιβλιόφιλο. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να προτιμάει τα κανονικά βιβλία όπως πολλοί βιβλιόφιλοι

  • ΦΘΗΝΟ LAPTOP

Κάποτε τα φθηνά laptops μπορεί να έκαναν και κοντά στα 1000 ευρώ.  Αλλά τώρα μπορείτε να τα βρείτε από 300 ευρώ και να εξακολουθούν να προσφέρουν καλή ταχύτητα για τις βασικές εργασίες ενός υπολογιστή. Παρ΄ όλα αυτά, αυτό που δεν προσφέρουν είναι η φορητότητα. Αν και τα φθηνά laptops συνήθως έχουν μικρή οθόνη, είναι ογκώδη, βαριά και η διάρκεια της μπαταρίας δεν είναι πολύ καλή, γι’ αυτό και πάλι καλύτερα θα ήταν να πάρετε ένα tablet.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS