ΑρχικήinetH Microsoft λέει ότι δεν θα αναγκάσει κανέναν να βάλει Windows 10.

H Microsoft λέει ότι δεν θα αναγκάσει κανέναν να βάλει Windows 10.

H Microsoft τους ενθαρρύνει όλους να εγκαταστήσουν τα Windows 10 όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ειδικά επειδή το νέο λειτουργικό σύστημα είναι διαθέσιμο δωρεάν ως αναβάθμιση γι’ αυτούς που τρέχουν Windows 7 ή 8.1. Αλλά τελευταία η προώθηση του λειτουργικού συστήματος γίνεται επιθετικά.

Microsoft

Υπάρχουν χρήστες που ισχυρίζονται ότι οι υπολογιστές τους αναβαθμίστηκαν σε Windows 10 στα ξαφνικά ενώ άλλοι άρχισαν να βλέπουν οδηγίες για να τα εγκαταστήσουν χωρίς να βλέπουν την επιλογή του όχι. Συγκεκριμένα τους έλεγε “Αναβάθμιση τώρα” ή “Αναβάθμιση Απόψε” έτσι είναι λογικό να ειπωθούν κακές κριτικές για τη Microsoft και την επιθετική πολιτική της.

Αλλά σε μια δήλωσή της, η εταιρία είπε ότι δεν θα υποχρεώσει κανέναν να εγκαταστήσει τα Windows 10 υποστηρίζοντας ότι η πολιτική της εταιρίας είναι να αφήνει τους χρήστες της να κάνουν αυτό που αυτοί θέλουν.

“Η ενημέρωση των Windows είναι η αξιόπιστη και λογική θέση για τις πιο σημαντικές ενημερώσεις μας κι εγκαθιστώντας τα 10 είναι πιο εύκολο να βρεις την ενημέρωση που θες. Πριν η ενημέρωση αλλάξει το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας θα ρωτηθείτε ξεκάθαρα αν θέλετε να συνεχίσετε.” Δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου της Microsoft.

Όμως παρά αυτή τη φιλική δήλωση της εταιρίας η εφαρμογή “Get Windows 10” που είναι διαθέσιμη στα 7 και στα 8.1 εξακολουθεί να ανανεώνεται με νέα μηνύματα που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο στο χρήστη να αρνηθεί την εγκατάσταση.

Ξεκινώντας από αρχές του 2016, η Microsoft θα κάνει τα Windows 10 προτεινόμενη ενημερωμένη έκδοση για αυτούς τους υπολογιστές έτσι ώστε ο καθένας θα πρέπει να διπλοτσεκάρει πριν εγκαταστήσει οτιδήποτε μέσω της ενημέρωσης των Windows διότι διαφορετικά θα καταλήξουν να έχουν το νέο λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή τους χωρίς καμμιά ειδοποίηση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS