ΑρχικήinetΤα Samsung Gear S2 SmartWatches αποκτούν εορταστικά καντράν

Τα Samsung Gear S2 SmartWatches αποκτούν εορταστικά καντράν

watchfacechristmas-SmartWatch

Η εταιρεία Samsung ανακοίνωσε ότι έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από εορταστικά καντράν για τα νέα Samsung Gear S2 SmartWatch της.

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από καντράν με εορταστικό θέμα για τα τελευταία μοντέλα SmartWatch της, που περιλαμβάνουν χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπάλες από χιόνι και γενικά καντράν με Χριστουγεννιάτικα θέματα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα ευρύ φάσμα καντράν για τα ρολόγια της με θέματα βασισμένα στις διακοπές, που συμπεριλαμβάνουν χειμωνιάτικα τοπία, νιφάδες χιονιού, χιονάνθρωπους και σφαίρες από χιόνι. Υπάρχουν ακόμη και κάποια καντράν που μοιάζουν με Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, χριστουγεννιάτικα δέντρα και ακόμα περισσότερα. Και ως συνήθως, με το Gear S2 SmartWatch, μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα το καντράν, και να δοκιμάσετε μια ποικιλία από χρώματα και διαφορετικές εμφανίσεις.

Επιπλέον, οι ευχές για τις γιορτές του Gear S2,που προβάλλουν τα ξεχωριστά αυτά καντράν των SmartWatch τόσο για το Gear S2 όσο και για το Gear S2 classic, έχουν αντίκτυπο σε όλη την Ευρώπη αλλά και την Ασία. Ένα καφενείο στη δημοφιλή οδό Garasugil, στη Σεούλ που βρίσκεται στην περίφημη περιοχή Gangnam, λειτουργεί ένα ευφάνταστο Gear S2 pop-up κατάστημα μέχρι το τέλος του μήνα, γεμάτο με την ευθυμία των διακοπών. Τραβάει τόση πολύ προσοχή καθώς η είσοδος είναι διακοσμημένη σαν ένα γιγάντιο δώρο, μια μεγάλη εγκατάσταση LED που απεικονίζει τα Gear S2 και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο με στολίδια ίδια με τα καντράν. Υπάρχει επίσης μια ζώνη εμπειρίας στον πρώτο όροφο για τους επισκέπτες ώστε να δοκιμάσουν το Gear S2.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα γιορτινά καντράν για το Gear S2 SmartWatch από την ιστοσελίδα της Samsung.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS