ΑρχικήinetTα κατάφερε πάλι! Η Kim Kardashian ‘έσπασε’ το Apple App Store...

Tα κατάφερε πάλι! Η Kim Kardashian ‘έσπασε’ το Apple App Store…

Tα κατάφερε πάλι! Η Kim Kardashian ‘έσπασε’ το Apple App Store…

Tα κατάφερε πάλι! Η Kim Kardashian ‘έσπασε’ το Apple App Store...
Η Kim Kardashian για πολλούς ‘τα σπάει’ αλλά κυριολέκτικα ‘έσπασε’ το internet για ακόμη μια φορά! Αυτή τη φορά χάρις στο νεοαφιχθέν Kimoji app που περιλαμβάνει άπειρα emojis για να σας βοηθούν να textάρετε με το στυλ της Kardashian!

Η Kim Kαrdαshiαn για πολλούς ‘τα σπάει’ αλλά κυριολέκτικα ‘έσπασε’ το internet για ακόμη μια φορά! Αυτή τη φορά χάρις στο νεοαφιχθέν Kimoji app που περιλαμβάνει άπειρα emojis για να σας βοηθούν να textάρετε με το στυλ της Kαrdαshiαn !

Χρησιμοποιώντας το Twitter της, η Kim είπε στους fans της για το App Store crash και απολογήθηκε με ένα “sorry” στην Apple.

Το πολυσυζητημένο ‘Kimoji’ app της διάσημης τηλεπερσόνας Kim Kαrdαshiαn προκάλεσε στον τεχνολογικό γίγαντα Apple τεχνικά ζητήματα εξαιτίας της τεράστιας ζήτησης. Αναφορικά, το εν λόγω app έγινε τόσες φορές downloaded που επηρέασε την ‘υγεία’ του συστήματος του Apple App Store.

H star στη συνέχεια έστειλε ένα απολογητικό μήνυμα για τον χαμό που προκάλεσε το app της. Το Kimoji keyboard app περιλαμβάνει περισσότερες από 250 εικόνες σχετικά με food, pop culture, και beauty.

Capture3
Τweetαρε:

Capture1
Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απογοήτευση που επέφερε στους fans της σχετικά με το app, προσπάθησε να τους πείσει πως το app της θα είναι σύντομα πάλι διαθέσιμο στο App.

Capture2

 

Πραγματικά αξίζει να σημειώσουμε πως το app της έκανε τέτοιο πάταγο, αφού την ίδια στιγμή περίπου 9.000 άτομα κατέβαζαν το app ανά δευτερόλεπτο! Η ομάδα του App Store εργάζεται ακόμη επί του ζητήματος για να διορθώσουν τα τεχνικά θέματα.

 

Διαβάστε ακόμη: Χάρτες της Toyota που θυμίζουν ένα realtime Google Street View

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS