ΑρχικήinetΤο Xiaomi Mi5 «διέρρευσε» στο New Renders

Το Xiaomi Mi5 «διέρρευσε» στο New Renders

xiaomi-mi5

Ένα από τα πρώτα smartphones με επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm που θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην αγορά, είναι το Xiaomi MI5 και αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

Το τελευταίο μοντέλο smartphone της Xiaomi χρονολογείται περισσότερο από ένα χρόνο πριν, αλλά η κινεζική εταιρεία αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη του MI5 ώστε να συσκευάσουν ένα από τα καλύτερα chipsets.

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι λίγο ασαφή, όσον αφορά το MI5, καθώς κάποιες πηγές ισχυρίζονται ότι η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει μερικές εκδόσεις με διαφορετικά chipsets στο εσωτερικό.

Το πιο ακριβό θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με ένα Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή 820, ενώ η φθηνότερη έκδοση θα τροφοδοτείται από Helio X10 CPU MediaTek.

Ακόμα κι αν το smartphone δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, μερικά νέα για το MI5 μόλις διέρρευσαν στο διαδίκτυο (μέσω του Gadgetzarena). Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το κάτω μέρος του τηλεφώνου, το οποίο φαίνεται να διαθέτει μια θύρα USB Type-C.

Ακόμα δεν υπάρχει οθόνη Quad HD για τα smartphone της Xiaomi

Καθώς το smartphone έρχεται με ένα μεγάλο home button στο μπροστινό μέρος, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το MI5 θα συσκευάσει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από αυτό το πλήκτρο.

Οι φήμες λένε ότι το MI5 έρχεται με μία κύρια κάμερα 16-megapixel, καθώς και μία κάμερα 8-megapixel στο μπροστινό μέρος.

Το smartphone μπορεί να περιέχει είτε 3GB ή 4GB μνήμη RAM, ανάλογα με το μοντέλο. Επίσης, το MI5 θα πρέπει να περιλαμβάνει 32GB ή 64GB εσωτερικής μνήμης, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για την υποδοχή κάρτας microSD.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Xiaomi MI5 είναι πιθανό να τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3.600 mAh, και να περιέχει μια 5,2 ιντσών capacitive-οθόνη αφής που υποστηρίζει full HD (1080p) και όχι ανάλυση Quad HD.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS