ΑρχικήinetΤο νέο ξύλινο Modular Fairphone 2 smartphone

Το νέο ξύλινο Modular Fairphone 2 smartphone

fairphone-alan-nguyen-produce-3d-printed-wooden-smartphone

Νέα εξαρτήματα για το smartphone

Οι κατασκευαστές και προγραμματιστές του αρθρωτού Fairphone 2 smartphone, έχουν αυτή την εβδομάδα παρουσιάσει μια νέα σειρά 3D τυπωμένων αξεσουάρ που ακολουθούν την έναρξη του πρώτου εμπορικού λανσαρίσματος του smartphone νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τα εξαρτήματα του Fairphone 2 έχουν σχεδιαστεί από τον Alan Nguyen και έχουν λάβει τη μορφή του Fairphone 2 Nightstand και Amplifier. Είναι και τα δύο 3D εκτυπωμένα σε εκτυπωτή 3D Ultimaker από νήμα woodFill colorFabb, καθιστώντας τα από τα πρώτα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας που πρόκειται να εκτυπωθούν από νήμα ξύλου.

Το Fairphone 2 είναι το πρώτο modular τηλέφωνο στην αγορά. Σχεδιασμένο για επιδιορθώσεις, τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε τους φέρει η ζωή. Τα νέα Fairphone 2 αξεσουάρ διατίθενται μέσω του δικτύου 3D εκτύπωση 3D Hubs και είναι τώρα διαθέσιμα να τα παραγγείλετε ακόμα και αν δεν έχετε ένα 3D εκτυπωτή άμεσα διαθέσιμο. Το Fairphone εξηγεί:

Για να βοηθήσουμε το έναυσμα για την έναρξη του Fairphone 2, έχουμε συνεργαστεί με τη Fairphone για να εισάγουμε μια νέα συλλογή 3D εκτυπώσιμων αξεσουάρ για Fairphone ιδιοκτήτες. Τα εξαρτήματα αυτά θα προσθέσουν επιπλέον λειτουργικότητα και στυλ στο Fairphone 2. Αντί της ύπαρξης μαζικής παραγωγής όπως και στα περισσότερα άλλα smartphone αξεσουάρ, τα 3D τυπωμένα εξαρτήματα αυτά θα στέλνονται κατά παραγγελία, αποτρέποντας τόσο τις περιττές μεταφορές όσο και την υπερπαραγωγή. Ακόμα καλύτερα, τα σχέδια εκτυπώνονται σε μοναδικό υλικό που προέρχεται από ανακυκλωμένες ίνες ξύλου και βιοπλαστικό PLA.

Σχεδιασμένα από τον επαγγελματία βιομηχανικό σχεδιαστή, Alan Nguyen και εκτυπωμένα σε woodFill 3D νήμα, τα Fairphone 2 Nightstand αποτελούν ιδανικό σημείο φόρτισης και στερέωσης για τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών. Ο ενισχυτής είναι η ιδανική και φορητή λύση για τους χρήστες που ψάχνουν για πιο ενισχυμένες εμπειρίες ήχου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS