ΑρχικήinetΗ επόμενη Microsoft "Πασιέντζα" θα είναι ένα Παιχνίδι Λέξεων

Η επόμενη Microsoft “Πασιέντζα” θα είναι ένα Παιχνίδι Λέξεων

Η Microsoft παίρνει από παντού feedback αυτές τις μέρες, έτσι η εταιρεία εγκαινίασε πρόσφατα ένα νέο πρόγραμμα που επιτρέπει σε χρήστες από όλο τον κόσμο να ψηφίσουν για το επόμενο casual παιχνίδι που θα υπάρχει στα Windows.

Η επόμενη Microsoft "Πασιέντζα" θα είναι ένα Παιχνίδι Λέξεων
Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η πιο υπερψηφισμένη επιλογή ήταν το “Microsoft Ultimate Word Games”, μια συλλογή από διάφορα παιχνίδια που περιλαμβάνουν τουρνουά για πολλούς παίκτες, καθημερινές αλλαγές, επιτεύγματα και πολλά άλλα.
Ενώ η Micrοsoft δεν αποκάλυψε τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν τα άλλα παιχνίδια, η εταιρεία λέει ότι οι περισσότερες από τις υπόλοιπες επιλογές ήταν πολύ κοντά η μία στην άλλη,με αποτέλεσμα η επιλογή του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού να αποτελέσει μια δύσκολη απόφαση.
“Προσθέσαμε τις ψήφους και ήταν *εξαιρετικά* κοντά τα αποτελέσματά τους, αλλά, στο τέλος, το παιχνίδι που ψηφίστηκε από τους περισσότερους και το παιχνίδι που θα ενσωματώσουμε είναι το Micrοsoft Ultimate Word Games!“, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Την ίδια στιγμή, η Microsοft ανακοίνωσε εκ νέου τον νέο της Casual Games Inner Circle, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα για δοκιμή παιχνιδιών που επιτρέπει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο για να δοκιμάσουν νέους τίτλους πριν αυτοί κυκλοφορήσουν.
“Ως μέλος του Inner Circle μας, θα συγκεντρώσουμε τις απόψεις και τα σχόλιά σας σχετικά με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και τα σχέδια και θα έχετε πρόσβαση σε πρώιμο beta στάδιο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για τη δημιουργία του Micrοsoft Ultimate Word Games και ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να ψηφίζει η κοινότητά μας για το ποια παιχνίδια θα κάνουμε στο μέλλον”, εξηγεί.
Προς το παρόν, δεν είναι ακόμα σαφές πότε το Micrοsoft Ultimate Word Games θα φτάσει στα Windows, αλλά η ενημέρωση του Redstone που έρχεται το καλοκαίρι του 2016 φαίνεται να γίνεται την κατάλληλη στιγμή για να το δούμε να βγαίνει στον αέρα. Το Redstone θα φέρει, επίσης, έναν τεράστιο αριθμό από βελτιώσεις στα Windows έτσι κι αλλιώς, οπότε η προσθήκη ενός νέου casual παιχνιδιού στη λίστα φαίνεται να έχει νόημα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS