ΑρχικήinetΗ TP-LINK σπάει την αγορά των smartphones

Η TP-LINK σπάει την αγορά των smartphones

Η TP-LINK έχει μια νέα γκάμα smartphones που ονομάζεται Neffos, η οποία θα κυκλοφορήσει περίπου τον Φεβρουάριο του 2016.

Με 272,28 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο εσόδων, η βιομηχανία smartphone είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο. Πρόκειται, θα λέγαμε, για πολύ σκληρά καρύδια αν μιλήσουμε για τις Apple και Samsung που κατέχουν τη μερίδα του λέοντος της αγοράς και ένα σωρό άλλες μικρότερες που αγωνίζονται για το υπολειπόμενο ποσοστό της αγοράς.

Επομένως, η TP-LINK σχεδιάζει να κάνει ακριβώς αυτό με μια νέα γκάμα από smartphones που ονομάζεται Neffos. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η νέα σειρά των smartphones θα ανακοινωθούν σε όλο τον κόσμο τον Φεβρουάριο. Σε μια δήλωση προς τον τύπο, η TP-LINK ανέφερε ότι τα smartphones της, θα έχουν ένα φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό που θα είναι “έξυπνος και απλός.”

Η TP-LINK σπάει την αγορά των smartphones

Η εταιρεία είναι περισσότερο γνωστή για το εύρος των δρομολογητών της, τα smart home συστήματα και τις υπηρεσίες cloud. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι κατέχει τουλάχιστον 42,9 τοις εκατό του μεριδίου της παγκόσμιας αγοράς σε προϊόντα Wi-Fi που είναι σχεδόν 4,5 φορές περισσότερο από ότι ο πλησιέστερος ανταγωνιστής της. Η ΤP-LINK είναι, επίσης, ο μεγαλύτερος μέτοχος Small Office και Home Office (SOHO) της αγοράς δικτύων στην Κίνα.

Ο πρόεδρος της ΤP-LINK, Jeffrey Chao είπε: “Η αρχική μας πρόθεση για την ανάπτυξη του Neffos ήταν για να δημιουργήσουμε μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία από την ίδρυση μιας άνευ προηγουμένου σύνδεση μεταξύ ανθρώπων και συσκευών. Πιστεύουμε ότι ένα πραγματικό smartphone θα μπορούσε να δώσει μια αίσθηση απόλαυσης της τεχνολογίας για τους χρήστες, ενώ την ίδια στιγμή να τους προσφέρει έναν απλό τρόπο ζωής σε μια τέτοια εποχή με τόσες πληροφορίες από παντού, έτσι ώστε για τους χρήστες, το smartphone να μην είναι απλώς ένα εργαλείο, αλλά ένα κομμάτι της μόδας που αντανακλά την προσωπικότητα του κάθε χρήστη χωριστά.”

Αν και η TP-LINK δεν έχει κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο, υποψιαζόμαστε ότι το τηλέφωνο είναι βασισμένο σε Android.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS