ΑρχικήinetΟι 11 καλύτερες εφαρμογές του 2015 για Android!

Οι 11 καλύτερες εφαρμογές του 2015 για Android!

Ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για τους προγραμματιστές εφαρμογών Android!

Φέτος είχαμε ένα καινούριο λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα πληρωμών μέσω κινητού για να μην αναφέρουμε όλες τις τελευταίες  συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει . Πάνω απ’ όλα μερικές από τις εφαρμογές που βγήκαν το 2015 έχουν γίνει οι αγαπημένες μας.

Διαλέξαμε τις 12 καλύτερες για να σας παρουσιάσουμε:

Adobe Photoshop Lightroom

1421407921774

Το Lightroom ήταν καιρό εργαλείο για επαγγελματίες φωτογράφους αλλά την έκδοση για κινητά πρέπει να την έχουν και ερασιτέχνες. Η εφαρμογή για Android, που αντίθετα με αυτή για desktop δεν απαιτεί συνδρομή στο Creative Cloud , είναι πολύ χρήσιμη για διόρθωση χρώματος, περικοπή, προσθήκη φίλτρων και άλλες πολλές λειτουργίες.

Apple Music

Apple-Music-Beats1-1-630x421

Αν και τεχνικά δεν είναι η πρώτη εφαρμογή Android της Apple είναι πρώτη φορά που η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην βιβλιοθήκη των iTunes τους μέσω της Android συσκευής τους.

Cardboard Camera

160489739b981dfb7464573da545834a_content

Αν έχετε περιέργεια σχετικά με την εικονική πραγματικότητα τότε  το Cardboard της Google είναι αναμφίβολα ο πιο εύκολος τρόπος  να πάρετε μια πρώτη γεύση. Η Cardboard Camera κάνει την εμπειρία πιο διαδραστική επιτρέποντας σας να τραβήξετε τις δικιές σας φωτογραφίες 360 μοιρών.

Crossy Road
Crossy-Road

Το Cross Road ήταν ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια στο iOS το 2014 οπότε χαρήκαμε όταν βγήκε η έκδοση για Android.  Ο ασταμάτητος δρομέας είναι εθιστικός και πολύ ευχάριστος, μπορεί να παίζετε επί ώρες.

Google Photos
150d09f2cf42ba61944dbfc153f40f23_screen_512x320

Αυτή ίσως είναι η καλύτερη εφαρμογή για διαχείριση φωτογραφιών. Δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα των φωτογραφιών της συσκευής σας, τις οργανώνει και σας επιτρέπει να τις αναζητήσετε βάζοντας λέξεις κλειδιά, αντικείμενα που απεικονίζονται στη φωτογραφία και με το που τραβήχτηκαν. Και το πιο σημαντικό δεν υπάρχει ενοχλητικό όριο αποθήκευσης!

 HBO Now
CRNb_j8WUAUtRpF

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το HBO έδωσε επιτέλους τη δυνατότητα να βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές χωρίς συνδρομή. Η εφαρμογή έχει όλα επεισόδια του Silicon Valley, του Game of Thrones, του Wire και όλων των υπόλοιπων σειρών του καναλιού.

Inbox
Como-Organizar-E-mails-e-Economizar-Tempo-12

Η Google μας εξέπληξε φέτος κυκλοφορώντας μια νέα εφαρμογή email. Ο στόχος της εφαρμογής είναι να κάνει τα εισερχόμενα σας πιο εύκολα για διαχείριση και τα καταφέρνει.  Η εφαρμογή συγκεντρώνει παρόμοια μηνύματα μαζί , επιλέγει τα πιο σημαντικά μέρη των μηνυμάτων σας και μπορεί ακόμα και να γράψει κάποιες απαντήσεις εκ μέρους σας.

Microsoft Word
556906159518-1002

Η Microsoft έφερε τη σουίτα γραφείου της και σε Android και ομολογούμε ότι είναι τόσο καλό όσο είναι στα iOS.

Office Lens
office-lens-ung-dung-quet-tai-lieu-tru-danh-cua-microsoft-chinh-thuc-co-mat-tren-ios-va-android

H εφαρμογή scanning εγγράφων της Microsoft είναι η καλύτερη του είδους της. Τραβήξτε μια φωτογραφία κάποια επαγγελματική κάρτα, έγγραφα ή ακόμα και σημειώσεις από πίνακα και η εφαρμογή θα τη μετατρέψει σε επεξεργάσιμο κείμενο. Επίσης μπορεί να μετατρέψει σε  έγγραφα σε PDF, Word ή Powerpoint.

VLC
VLC-for-Android-

Ο media player της VLC μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή ήχου. Παίζει και τα αρχεία που έχετε στη συσκευή σας και streaming και υποστηρίζει υπότιτλους. Και το πιο σημαντικό είναι απαλλαγμένο από διαφημίσεις.

Yahoo Video Guide
yahoo-video-guide_800x600

Έχετε χιλιάδες υπηρεσίες streaming αλλά δεν ξέρετε τι να παρακολουθήσετε; To Yahoo Video Guide μπορεί να σας βοηθήσει. Επιλέξτε τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και αναζητήστε περιεχόμενο  με βάση λέξεις κλειδιά, είδος ή τη διάθεση σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS