ΑρχικήinetΜετατρέψτε το BMW αυτοκίνητό σας σε TOUCHSCREEN με το Airtouch

Μετατρέψτε το BMW αυτοκίνητό σας σε TOUCHSCREEN με το Airtouch

Φέτος, η BMW προσθέτει «Gesture Control» στο πολυτελές 7-Series sedan της, που επιτρέπει στους οδηγούς να σύρουν τα δάχτυλά τους μπροστά από την οθόνη για να εκτελέσουν τις εντολές.
Τώρα, το διαδίκτυο είναι γεμάτο πληροφορίες για την καινούρια τεχνολογία της αυτοκινητικής εταιρείας, το AirTouch, που θα παρουσιαστεί στο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας τον επόμενο μήνα.
Και σύμφωνα με πηγές, η τεχνολογία θα προστεθεί στη νέα BMW i8 Spyder.
Σύμφωνα με την BMW, το AirTouch επιτρέπει στην οθόνη σε ένα όχημα να λειτουργεί σαν μια οθόνη αφής χωρίς ο οδηγός να έρχεται σε επαφή με την επιφάνειά της.

bmw1
«Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει έξυπνο έλεγχο των λειτουργιών της ψυχαγωγίας, της πλοήγησης και της επικοινωνίας χρησιμοποιώντας απλές χειρονομίες του χεριού», λέει η εταιρεία.
Η τεχνολογία καταλαβαίνει τα βήματα επιλογής και ελέγχου που είναι απαραίτητα και τα εμφανίζει εκ των προτέρων, γεγονός που επιτρέπει στον οδηγό να παραμένει συγκεντρωμένος στο δρόμο.
Το AirTouch χρησιμοποιεί αισθητήρες που τοποθετούνται ακριβώς πάνω από το ταμπλό και επίσης, είναι επενδυμένο σε όλο το εσωτερικό, το οποίο παρακολουθεί τόσο τις κινήσεις των χεριών του οδηγού όσο και των επιβατών.
Επιπλέον, επιτρέπει τρισδιάστατους ελέγχους, που επιτρέπουν πιο πολύπλοκες εντολές που μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε πανοραμική οθόνη τοποθετημένη στο ταμπλό.
Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προόδου σχετικά με το πρόσφατο «Gesture Control», το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει μόνο απλές εντολές.
Το AirTouch έχει και ένα κρυφό AirTouch κουμπί που βρίσκεται στο τιμόνι.

bmw2

 

bmw3
Βρίσκεται στα αριστερά και είναι εύκολο να πατηθεί με τον αντίχειρα και ανάβει όταν ενεργοποιηθεί ένα μενού ή ένα εικονίδιο.
Ένα απλό πάτημα είναι το μόνο που χρειάζεται για να ενεργοποιήσετε το επιθυμητό πρόγραμμα ή να αλλάξετε μια ρύθμιση και υπάρχει, επίσης, ένα κουμπί και στην πλευρά του συνοδηγού.
Η BMW έχει δηλώσει ότι αυτή η τεχνολογία θα παρουσιαστεί στο 2016 Consumer Electronics Show στις αρχές του επόμενου μήνα.
Πηγές πιστεύουν ότι το σύστημα αυτό θα προστεθεί στη νέα Spyder, μιας και η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στον Τύπο στο τελευταίο δελτίο τύπου είναι πολύ παρόμοια με το τελευταίο teaser του οχήματος.
Το ενημερωμένο μοντέλο της Spyder λέγεται ότι έχει ένα τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων τοποθετημένος στο πίσω μέρος –εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα, που παράγει 228bhp.Η εταιρεία λέει ότι το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει σε μόλις 62 μίλια/ώρα σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=m3JAtvsqfF8″ width=”580″ height=”380″]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS