ΑρχικήinetO JaguarBoard Mini υπολογιστής έφτασε στο Kickstarter

O JaguarBoard Mini υπολογιστής έφτασε στο Kickstarter

JaguarBoard-x86-based-Single-Board-Mini-υπολογιστής

Ένας νέος ενιαίος μίνι υπολογιστής που ονομάζεται JaguarBoard, έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα Kickstarter crowdfunding αυτό το μήνα από την Jaguar Electronic, που προσφέρει έναν μικρό υπολογιστή που είναι εφοδιασμένος με αρχιτεκτονική x86.

Με διαστάσεις μόλις 101,9 x 64,5 το 1,6 χιλιοστά ο Mini υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστή Intel Atom Z3735G που υποστηρίζεται από 1GB μνήμης RAM DDR3L και είναι ικανό να εκτελεί μια ποικιλία από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, το Android και το Linux.

Αυτός ο νέος Mini υπολογιστής είναι παρόμοιος με το Raspberry Pi, αλλά βασίζεται στο αρχιτεκτονικό σχέδιο του x86. Οι προγραμματιστές που βρίσκονται πίσω από τον mini υπολογιστή εξηγούν λίγα περισσότερα σχετικά με την έμπνευση του.

“Έχετε ποτέ ευχηθεί για έναν ενιαίο mini υπολογιστή, όπως είναι ο Raspberry Pi, αλλά με καλύτερες επιδόσεις και αρχιτεκτονική x86; Ο JaguarBoard είναι η απάντηση στην ευχή σας! Έχοντας ως βάση του, την αρχιτεκτονική x86 φέρνει στο JaguarBoard καλύτερη απόδοση, με υψηλό επίπεδο επεκτασιμότητας και συμβατότητας. Θα επιτρέπει στους προγραμματιστές και DIYers που έχουν εμπειρία με την αρχιτεκτονική x86 να απολαύσουν το μοναδικό λογισμικό ανάπτυξης του υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να μάθουν για τα ενσωματωμένα συστήματα, όπως το ARM”.

Είστε οι geeks. Είστε οι DIYers. Είστε οι προγραμματιστές. Οπλισμένοι με τη σειρά εργαλείων ανάπτυξης που διατίθενται για την αρχιτεκτονική x86 και παίρνοντας θάρρος από την ανδρεία επεξεργασία που προσφέρει το JaguarBoard, ο μόνος σας περιορισμός είναι η ίδια η φαντασία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο JaguarBoard επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter. Οι προδιαγραφές και η ικανότητα να κάνετε μια υπόσχεση είναι εδώ για μόλις $ 45 για τους πρώτους 60 που θα το κάνουν πρώτοι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS