ΑρχικήinetΈχετε σκεφτεί ποτέ τι μπορεί να κάνει ένα φλόγιστρο στο δείπνο σας;

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι μπορεί να κάνει ένα φλόγιστρο στο δείπνο σας;

Η μαρμελάδα δεν ήταν τίποτα πριν από την πάστα φουντουκιού. Το Instagram χωρίς φίλτρο είναι απλώς άλλο ένα θλιβερό app που πιάνει χώρο στο τηλέφωνό σας. Τότε γιατί πήρε τόσο καιρό σε μια εταιρεία να συνδέσει μια συσκευή μαγειρικής sous vide με ένα φλόγιστρο;
Μπορείτε να καψαλίζετε πάντα το sous vide δείπνο σας στο φούρνο ή στο μάτι της κουζίνας, αλλά φαίνεται πολύ πιο μοντέρνο να ολοκληρώσετε το δείπνο σας με μια συσκευή όπως το searing kit της Sansaire.
Το Sous vide φαγητό είναι αεροστεγώς κλεισμένο σε μια σακούλα και στη συνέχεια μαγειρεύεται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα με νερό και διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία. Αυτό επιτρέπει στο φαγητό να μαγειρευτεί ήρεμα και ομοιόμορφα χωρίς να υπάρχει ένα γκρίζο δαχτυλίδι γύρω από την medium rare μπριζόλα σας ή ένα λευκό στρώμα στον σολομό σας ή και περισσότερο ψημένοι κρόκοι αυγών στο πιάτο σας.
Ωστόσο, αυτό μπορεί να αφήσει κάποια τρόφιμα λίγο μαλακά. Παρόλα αυτά, τι είναι ένα ζουμερό φιλέτο χωρίς την τραγανή, αλμυρή κρούστα;
Κάπου εδώ έρχεται και το καψάλισμα και μπαίνει στο παιχνίδι…

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι μπορεί να κάνει ένα φλόγιστρο στο δείπνο σας;
Αυτό το γεμάτο προπάνιο φλόγιστρο από την Sansaire, το οποίο έχει ανάφλεξη με ένα χέρι με μια ειδική κλειδαριά ασφαλείας, είναι μοναδικό. Έχει απίστευτη δύναμη και μια μεγάλη φλόγα για την κουζίνα, που σημαίνει ότι λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα από ό, τι το μικρό φλόγιστρό σας για την κρέμα καραμελέ σας. Πλέον, καυτηριάζει το εξωτερικό μέρος του πιάτου σας χωρίς περαιτέρω μαγείρεμα στο εσωτερικό.
Το kit περιλαμβάνει μια searing σχάρα που ταιριάζει στον δικό σας searing δίσκο για την προστασία των πάγκων σας, όταν φεύγετε από την πόλη.

Μερικές προειδοποιήσεις:
Το φλόγιστρο φθάνει τους 2.200 βαθμούς Fahrenheit, οπότε δεν πρόκειται για παιχνίδι για μια μέρα που έχετε πιει λίγο παραπάνω ή είστε ακόμα γυμνάσιο.
Επειδή το φλόγιστρο είναι τόσο ισχυρό, αν θέλετε να καψαλίσετε κάτι ραφιναρισμένο, σαν μια λεπτή φέτα τυρί για νάτσος ή ζάχαρη για την κρέμα καραμελέ, θα χρειαστείτε ένα πολύ σταθερό χέρι, λίγη εμπειρία και μια αρκετά μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το φαγητό. Η φλόγα είναι έντονη, έτσι δεν θέλετε να κάψετε το γλυκό πριν καραμελοποιηθεί η ζάχαρη.
Μετά από τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι το εργαλείο αυτό δεν είναι μόνο καλό για να κάνει τραγανά τα πατατάκια ή το τέλειο καψάλισμα στο medium rare burger σας.

blowtorching peppers

Ο ιδρυτής Scott Heimendinger λέει ότι όλα βασίζονται στο πείραμα και στο να έχεις μεγάλη φαντασία με το φλόγιστρο. Προτείνει να καψαλίζετε τα πάντα, από σουβλάκια φρούτων μέχρι την καστανή ζάχαρη ή αρωματικά ξύλα για να αρωματίζετε τα αυτοσχέδια κοκτέιλ σας.
Στα $159, το searing kit μπορεί να είναι λίγο παραπάνω από ότι μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι σας, αλλά μην ανησυχείτε. Οι φίλοι σας θα εντυπωσιαστούν τόσο με το υπέροχο δείπνο σας, που πιθανότατα θα προσφερθούν να σας δώσουν χρήματα για το sous vide μηχάνημα ως δώρο για τα γενέθλιά σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS