ΑρχικήinetΜήνυση στην Apple για την επιβράδυνση του iPhone 4S λόγω ενημέρωσης

Μήνυση στην Apple για την επιβράδυνση του iPhone 4S λόγω ενημέρωσης

Apple-Sued

Αγωγή κατατέθηκε εναντίον της Apple για τις επιδόσεις του iOS 9

Η Apple παρουσίασε το iOS 9 τον Σεπτέμβριο, και όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε πολλά νέα χαρακτηριστικά για τα τελευταία iPhones.

Αλλά η εταιρεία στην πραγματικότητα δημιούργησε την ίδια ενημέρωση και για τις παλαιότερες και για τις νεότερες συσκευές, με αποτέλεσμα κάποιες να γίνουν σημαντικά πιο αργές από ό, τι αναμενόταν, παρά την υπόσχεση της εταιρείας για καλύτερη απόδοση.

Μια ομάδα περίπου 100 ιδιοκτητών του iPhone 4S αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά της Apple για την παροχή παραπλανητικών πληροφοριών σχετικά με το iOS 9, καθώς οι συσκευές τους κατέληξαν να τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα χωρίς τις υποσχόμενες βελτιώσεις.

Δεν είναι δυνατή η υποβάθμιση

Ενώ το iOS 9 είναι ως επί το πλείστον μία καλή ενημερωμένη έκδοση για το iPhone 6 και τα νεότερα μοντέλα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ιδιοκτήτες των παλαιότερων μοντέλων αναμένεται, επίσης να αποκτήσουν νέες δυνατότητες με αυτή τη νέα έκδοση. Η Apple εξήγησε ότι ακόμα και αν έχετε ένα παλαιότερο iPhone, θα μπορούσατε ακόμα να ενημερώσετε με το iOS 9 και να λάβετε κάποια χαρακτηριστικά, αλλά τόνισε ότι ένας αριθμός επιλογών θα πρέπει να αφαιρεθεί λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων του υλικού.

Όμως, μια αύξηση των επιδόσεων ήταν αναμενόμενη, έτσι ώστε αυτή η ομάδα ανθρώπων ισχυρίζονται στην αγωγή που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ότι η Apple είπε ψέματα σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση του iOS 9. Θα πρέπει τώρα να αγοράσουν νέα κινητά τηλέφωνα, λένε τα έγγραφε, ενώ επίσης επισημαίνονται ορισμένες δηλώσεις που της εταιρείας οι οποίες τονίζουν πως η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της είναι ταχύτερη από τους προκατόχους της.

Η εταιρεία δεν αναφέρει συγκεκριμένα το iPhone 4s ως ένα από τα μοντέλα που θα επωφεληθούν από μια τεράστια αύξηση της απόδοσης, αλλά είναι μία από τις εκδόσεις που μπορεί να πάρει την ενημερωμένη έκδοση, και σε κάποιο επίπεδο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε την απογοήτευση αυτών των ανθρώπων.

Επιπλέον πολλοί είναι αναστατωμένοι διότι η Apple δεν τους επιτρέπει να υποβαθμίσουν τις συσκευές τους σε μια παλαιότερη έκδοση του iOS, γεγονός που καθιστά τα iPhones τους εντελώς άχρηστα, λένε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS