ΑρχικήinetΗ Intel Αποκτά την Altera Για $ 16,7 δις

Η Intel Αποκτά την Altera Για $ 16,7 δις

Altera-corporation-said-to-rekindle-buyout-talks-with-intel-corporation

Η Intel ανακοίνωσε την εξαγορά της Altera Corporation αλλιώς γνωστή ως Altera, ενός κορυφαίου παρόχου τεχνολογίας στον τομέα προγραμματιζόμενης συστοιχίας πύλης (FPGA).

Το τελευταίο απόκτημα είναι το μεγαλύτερο της εταιρείας μέχρι σήμερα και θα βοηθήσει στην επέκταση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης, παρέχοντας στους πελάτες ταχύτερη και πιο πολύπλοκη τεχνολογία πυριτίου.

Οι πελάτες όπως η Microsoft, η Google και το Facebook, για να αναφέρουμε μερικούς επεξεργαστές Xeon της Intel, χρησιμοποιούνται για την υπολογιστική εργασία. Η Intel εξήγησε στο δελτίο τύπου της σήμερα:

“Η εξαγορά συμπληρώνει την αιχμή στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Intel και επιτρέπει νέες κατηγορίες προϊόντων στο κέντρο δεδομένων υψηλής ανάπτυξης και τα Internet of Things (IoT) τμήματα της αγοράς.”

Η Altera θα λειτουργήσει ως μια νέα επιχειρηματική μονάδα της Intel που ονομάζεται Programmable Solutions Group (PSG), με επικεφαλής τον βετεράνο Dan McNamara. Η Intel έχει δεσμευτεί για την ομαλή μετάβαση των πελατών της Altera και θα συνεχίσει τη στήριξη και τη μελλοντική ανάπτυξη πολλών προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων των FPGA, ARM-based SoC και προϊόντων ενέργειας.

Εκτός από την ενίσχυση των υφιστάμενων επιχειρήσεων FPGA, PSG θα συνεργαστεί στενά με το Data Center του Ομίλου της Intel και την IoT Ομάδα για να παραδώσει την επόμενη γενιά ιδιαίτερα εξατομικευμένων, ολοκληρωμένων προϊόντων και λύσεων.

Ο Brian Krzanich, διευθύνων σύμβουλος της Intel εξηγεί:

“Η Altera είναι τώρα μέρος της Intel, και μαζί θα κάνουμε την επόμενη γενιά των ημιαγωγών όχι μόνο καλύτερη, αλλά να είναι σε θέση να κάνουν περισσότερα”, είπε. “Θα εφαρμόσουμε το Νόμο του Moore για να αυξηθεί η σημερινή FPGA επιχειρήσεων, και θα εφεύρουμε νέα προϊόντα που δημιουργούν εκπληκτικές εμπειρίες για το μέλλον – τις εμπειρίες σαν την αυτόνομη οδήγηση και τη μηχανική μάθηση.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο απόκτημα της Intel, επισκευτείτε την ιστοσελίδα της Intel.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS