ΑρχικήinetiPhone 6 Plus πήρε φωτιά στο κρεβάτι δίπλα στον ιδιοκτήτη του

iPhone 6 Plus πήρε φωτιά στο κρεβάτι δίπλα στον ιδιοκτήτη του

iPhone-6-Plus-Burn

Αναφορές για smartphones που έχουν εκραγεί ή πάρει φωτιά παρουσιάζονται που και που, κι αυτή τη φορά είναι ένα iPhone 6 Plus που τυλίχθηκε στις φλόγες δίπλα στον ιδιοκτήτη του.

Το Fox 5 αποκάλυψε την ιστορία του David Grimsley από την Ατλάντα, ο οποίος καθόταν στο κρεβάτι του, όταν το iPhone του έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Ο Grimsley λέει ότι δεν είχε προσέξει αρχικά ότι το τηλέφωνο πήρε φωτιά, αλλά άκουσε το συναγερμό καπνού και στράφηκε αμέσως να δει το τηλέφωνο.

«Υπήρχαν σπινθήρες και φλόγες», εξηγεί ο ίδιος.

Δεδομένου ότι ήταν στο κρεβάτι του, το τηλέφωνο θα μπορούσε να αρχίσει εύκολα μια μεγαλύτερη πυρκαγιά, έτσι ο Grimsley το έσπρωξε μακριά από το κρεβάτι για να αποτρέψει τις κουβέρτες από το να πιάσουν φωτιά. Από εκεί, το τηλέφωνο έπεσε πάνω σε ένα χαλί, από το οποίο ο ιδιοκτήτης το έσπρωξε και πάλι στο πάτωμα, όπου περίμενε μέχρι η φωτιά να σβήσει.

Μικρός τραυματισμός στα δάχτυλά του

Προφανώς, ένα τέτοιο περιστατικό θα μπορούσε να προκαλέσει εύκολα μια μεγαλύτερη φωτιά και να κάψει όλο το χώρο και ο Grimsley το γνωρίζει αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που απομάκρυνε γρήγορα το τηλέφωνο από το κρεβάτι και το χαλί.

“Το διαμέρισμα θα μπορούσε να έχει καεί,» υποστηρίζει.

Το επόμενο βήμα ήταν να επικοινωνήσει με την Apple και να τους πει τι συνέβη. Η εταιρεία έστειλε γρήγορα στον άνθρωπο ένα νέο τηλέφωνο, αλλά ο Grimsley λέει ότι δυσαρεστήθηκε από την πράξη αυτή.

“Νόμιζα ότι θα ανησυχούσαν περισσότερο, ή θα έλεγχαν αν τραυματίστηκα ή αν οτιδήποτε είχε καταστραφεί”, εξήγησε. Τώρα φοβάται να φορτίσει το τηλέφωνό του ξανά. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

“Είμαι λίγο νευρικός όταν το συνδέω για να το αφήσω στο κρεβάτι ή οπουδήποτε θα μπορούσε να πιάσει φωτιά. Θα μπορούσε να συμβεί και πάλι», είπε ο Grimsley.

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως αποφασίζουν να μηνύσουν όταν τα κινητά τους εκρήγνυνται, αλλά ο Grimsley δεν έχει πει τίποτα σχετικά με μια πιθανή αγωγή εναντίον της Apple.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS