ΑρχικήsecurityHackers κατά της ISIS λένε ότι η επίθεση στο BBC ήταν μια...

Hackers κατά της ISIS λένε ότι η επίθεση στο BBC ήταν μια δοκιμή

ghostsec-opisis-anonymous-isis-hackers

Οι Hackers δοκίμαζαν ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται Bangstresser

Μια ομάδα Hackers που αυτοαποκαλούνται “New World Hacking” έχει λάβει την ευθύνη για την επίθεση DDoS που έβγαλε εκτός λειτουργίας το BBC για λίγες ώρες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι Hackers ήρθαν σε επαφή με τον ανταποκριτή τεχνολογίας του BBC, Rory Cellan-Jones, και είπαν ότι δεν ήθελαν να χτυπήσουν το site τους και πως η επίθεση είναι μόνο μια δοκιμή για το νέο εργαλείο DDoSing τους.

«Ήταν μόνο μια δοκιμή», δήλωσε ο Ownz, ένα από τα μέλη της ομάδας του New World Hacking. “Εμείς δεν σκοπεύαμε ακριβώς να το βγάλουμε εκτός σύνδεσης για πολλές ώρες. Οι διακομιστές μας είναι αρκετά ισχυροί.”

Δοκιμή ενός εργαλείου DDoSing που ονομάζεται Bangstresser

Ο Hacker δήλωσε στον κ Cellan-Jones ότι το νέο εργαλείο τους, που ονομάζεται Bangstresser, σχεδιάστηκε ειδικά από έναν hacktivist με έδρα τις ΗΠΑ, και σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον της ISIS (IS, ISIL, Daesh).

Είπε, επίσης, ότι η ομάδα, σχηματίστηκε το 2012, αποτελείται από 12 μέλη, οκτώ άνδρες και τέσσερις γυναίκες, και όλοι ενδιαφέρονται μόνο για να επιτεθούν σε στόχους της ISIS. Όλα τα μέλη της ομάδας βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Η ομάδα υποστηρίζει επίσης εκστρατείες των Anonymous. Έχουν συμμετάσχει στις #OpKKK και #OpParis εκστρατείες των Anonymous, οι οποίες εξέθεσαν τις πραγματικές ταυτότητες των μελών της Ku Klux Klan και έκλεισαν δεκάδες χιλιάδες συνδεδεμένων λογαριασμών της ISIS στο Twitter.

Η ιστοσελίδα του BBC δεν είχε καμία ελπίδα

Σύμφωνα με μία προηγούμενη αναφορά που παρέχεται από τον όμιλο στον κ Callen-Jones, το Bangstresser είναι σε θέση να εκτοξεύει 600 GBps επιθέσεις, περισσότερες από αρκετές ώστε να ρίξουν ακόμη και τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με την προηγούμενη έκθεση σχετικά με την επίθεση DDoS στο BBC, η κύρια ιστοσελίδα του BBC, η πλατφόρμα iPlayer, και το iPlayer app ραδιόφωνο γνώρισαν την πλήρη αποτυχία το πρωί της 31η Δεκεμβρίου.

Το προσωπικό του BBC είπε ότι η επίθεση DDoS έπληξε μία από τις βάσεις δεδομένων του iPlayer, που δυσλειτουργούσε και έριξε μαζί όλες τις συναφείς υπηρεσίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS