ΑρχικήinetΗ Sony θα μεταφέρει τα παιχνίδια του Playstation σε Android και iOS!

Η Sony θα μεταφέρει τα παιχνίδια του Playstation σε Android και iOS!

Φαίνεται ότι η Sony ακολουθεί τα χνάρια της Nintendo και θα επικεντρωθεί στο mobile gaming!

Sony

Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δημιουργήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα που η αποστολή της είναι να φέρει τα παιχνίδια του Playstation σε συσκευές iOS και Android.

Αυτό ακούγεται μεγάλη είδηση για τους gamers αλλά φαίνεται ότι υπάρχει και μια προειδοποίηση. Η Forward Works, ο βραχίονας mobile gaming της Sony πρόκειται να επικεντρωθεί στους χρήστες της Ιαπωνίας και της Ασίας σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση. Το τμήμα θα δημιουργηθεί επισήμως την 1η Απριλίου, την ίδια ημερομηνία που η Sony Computer Entertainment γίνεται Sony Interactive Entertainment, όποτε περισσότερα θα μάθουμε σίγουρα τότε.

https://www.secnews.gr/102209/playstation-mporei-treksei-linux-meta-teleutaio-hackarisma/btn-large” variation=”btn-success”]Το PlayStation 4 μπορεί να τρέξει Linux μετά το τελευταίο χακάρισμα

Ο Atsushi Morita, ο επικεφαλής της SCE στην Ιαπωνία και στην Ασία θα ηγηθεί την Forward Works. Άλλος διευθυντής του οργανισμού θα είναι ο Andrew House, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της SCE.

Η Nintendo κυκλοφόρησε το πρώτο της mobile game αυτόν τον μήνα, το Miitomo. Το πολυαναμενόμενο όμως αυτό παιχνίδι δεν είναι μια mainstream κυκλοφορία. Περισσότερο είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις cartoon avatars, κάτι παρόμοιο με το Miis που μπορείς να δημιουργήσεις με το Nintendo Wii. Αυτό είναι πιθανό να απογοήτευσε τους hardcore fans της Nintendo.

Η Sony ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι οι τίτλοι της για κινητά θα είναι πλήρεις, κάτι που μας κάνει αισιόδοξους ότι θα είναι καθολικά ελκυστικοί. Η προηγούμενη προσπάθεια της εταιρίας να πλησιάσει τα smartphones, το Playstation Mobile, ήταν συνδεδεμένη με τη συσκευή Vita. Έκλεισε το περασμένο έτος.

https://www.secnews.gr/100503/supercomputer-playstations-mystery-black-holes/” variation=”btn-danger”]Φυσικός φτιάχνει Supercomputer από παλιά PlayStations! Εντυπωσιακό!

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS