ΑρχικήHow ToΜάθετε προγραμματισμό στην νέα Εκπαιδευτική Ιστοσελίδα της Google

Μάθετε προγραμματισμό στην νέα Εκπαιδευτική Ιστοσελίδα της Google

Η Google έχει ξεκινήσει μια νέα εκπαιδευτική ιστοσελίδα με θέμα την επιστήμη των υπολογιστών που λειτουργεί ως το ιδανικό μέρος για να έρθετε σε επαφή με την προσπάθεια της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα. Μην χάνετε ευκαιρία, ελέγξτε τη νέα ιστοσελίδα CS EDU της Gοogle.

Μάθετε προγραμματισμό στην νέα Εκπαιδευτική Ιστοσελίδα της Google
Εκτός από την εκμάθηση της επιστήμης των υπολογιστών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα για να ψάξετε για υποτροφίες επισκεπτόμενοι την «Participate in Academic Opportunities» σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε τους πολλαπλούς διαγωνισμούς Gοogle και ευκαιρίες για πρακτική άσκηση, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Access Career Opportunities».

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη επιστήμη των υπολογιστών και για τον προγραμματισμό; Εάν ναι, έφτασε η ώρα να διαβάσετε για την τελευταία προσπάθεια της κολοσσού αναζήτησης για την προώθηση της επιστήμης των υπολογιστών και τον προγραμματισμό.

Η Gοogle έχει μόλις ξεκίνησε μια νέα Gοogle Education ιστοσελίδα, που είναι βασικά μια συλλογή από διάφορα εργαλεία προγραμματισμού και άλλους βασικούς πόρους για εσάς και το παιδί σας.

Αυτός ο ιστοχώρος για την εκμάθηση περιλαμβάνει ορισμένα γνωστά προγράμματα μάθησης όπως τα Made with Code της Google, igniterCS και CS First.

Το Google Workspace εφαρμόζει νέες πολιτικές ασφαλείας

SecNewsTV 18 hours ago

Εκτός από την εκμάθηση της επιστήμης των υπολογιστών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα για να ψάξετε για υποτροφίες επισκεπτόμενοι την «Participate in Academic Opportunities» σελίδα.

Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε τους πολλαπλούς διαγωνισμούς Google και ευκαιρίες για πρακτική άσκηση, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Access Career Opportunities».

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εκμάθηση της επιστήμης των υπολογιστών είναι ένας τρόπος για να διερευνήσουμε τις ευκαιρίες και να εφαρμόσουμε τις καινοτόμες ιδέες μας. Με τη νέα ιστοσελίδα CS EDU, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προγράμματα της Goοgle όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος και απλά να συνεχίσετε να αυξάνετε τις γνώσεις σας.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS