ΑρχικήHow ToΕίστε έτοιμοι να κάνετε βίντεο κλήσεις σε WhatsApp;

Είστε έτοιμοι να κάνετε βίντεο κλήσεις σε WhatsApp;

Είναι το WhatsApp στο Android smartphone σας, έτοιμο να σας επιτρέψει βίντεο κλήσεις; Μπορεί να μην είναι, καθώς η τελευταία έκδοση του messenger δεν είναι διαθέσιμη προς λήψη στο PlayStore ακόμα.

Και λοιπόν, τώρα τι πρέπει να κάνετε; Ψυχραιμία, υπάρχουν επιλογές! Μπορείτε να το κατεβάσετε χειροκίνητα μέσω του επίσημου APK συνδέσμου http://apk.co/whatsapp/whatsapp-21680 και να έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής στο Android τηλέφωνο σας εγκατεστημένη.

Είστε έτοιμοι να κάνετε βίντεο κλήσεις σε WhatsApp;
Τα καλά νέα είναι ότι η συσκευή σας και η εφαρμογή είναι πανέτοιμα να δεχθούν τη νέα ρύθμιση, δεδομένου ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν να δείτε την βίντεο κλήση σε όλες τις πλατφόρμες.

Εάν κατεβάζετε το APK, για πρώτη φορά, θα πάρετε ένα μήνυμα λάθους που θα λέει: “Για λόγους ασφαλείας, το τηλέφωνό σας έχει ρυθμιστεί για να εμποδίσει την εγκατάσταση εφαρμογών που προέρχονται από άγνωστες πηγές.”

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, έπειτα στην ενότητα Ασφάλεια και στη συνέχεια να πάτε στην επιλογή Άγνωστες Πηγές και να την ενεργοποιήσετε.

Η Toyota επενδύει σε μια startup ιπτάμενων ταξί

SecNewsTV 3 hours ago

Τώρα WhatsApp σας είναι ενημερωμένο με την επιλογή για βίντεο κλήσεις να είναι εγκατεστημένη! Οπότε, τώρα εάν επισκεφθείτε οποιαδήποτε συνομιλία σας και πατήστε σε αυτή, θα δείτε μέσα ότι έχετε την επιλογή της κλήσης ήχου και της  βίντεο κλήσης.

Ωστόσο, μπορεί και πάλι να μην είστε σε θέση να κάνετε βίντεο κλήση ακόμα, καθώς το χαρακτηριστικό είναι επί του παρόντος στη φάση δοκιμών πριν τελικά λανσαριστεί στις iOS και Android πλατφόρμες. Τα καλά νέα είναι ότι η συσκευή σας και η εφαρμογή είναι πανέτοιμα να δεχθούν τη νέα ρύθμιση, δεδομένου ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν να δείτε την WhatsΑpp βίντεο κλήση σε όλες τις πλατφόρμες.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS