ΑρχικήinetKashcoin η εναλλακτική των Bitcoin

Kashcoin η εναλλακτική των Bitcoin

Μια εναλλακτική λύση αντί των Bitcoin στη μουσική βιομηχανία ήρθε και το όνομά της είναι Kashcoin. Η έναρξη του cryptocurrency έχει ήδη ανακοινωθεί και πρόκειται να επικεντρωθεί στην διαπραγμάτευση πολλαπλών ανταλλαγών στην βιομηχανία της μουσικής. Οι ανταλλαγές νομίσματος φαίνεται ότι θα πάρουν τα πάνω τους αυτή την εβδομάδα.

Kashcoin η εναλλακτική των Bitcoin
Το Kashcoin δεν είναι μια αντικατάσταση του Bitcoin, καθώς σκοπεύει να καλύψει το τμήμα της μουσικής βιομηχανίας πριν τη μετάβασή του σε άλλους τομείς.

Το Kashcoin δημιουργήθηκε από τον Leor Dimant γνωστό και ως DJ Lethal, ο οποίος αποτελεί μέρος πολλαπλά πλατινένιων ομάδων μαζί με τον Justin Lally ως συνεργάτης. Θα εκπροσωπείται από το σύμβολο KASH για τη μουσική βιομηχανία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μουσικά συγκροτήματα, σε συναυλίες μουσικής και σε φεστιβάλ, για να αγοράσετε δίσκους, ρούχα και άλλα εμπορεύματα. Επιπλέον, οι χρήστες των Kashcoin θα έχουν ειδικές προσφορές και VIP προνόμια τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα για άλλους.

Το Kashcoin έχει ως στόχο να εισαγάγει τους λάτρεις της μουσικής, των παραγωγών και των καλλιτεχνών στο ψηφιακό νόμισμα. Η εταιρεία προς το παρόν επικεντρώνεται στην παροχή εργαλείων για τους εμπόρους, ώστε να μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν τα Kashcoins σε υπάρχουσες λύσεις πληρωμής τους. Τα Kashcoin wallets διατίθενται για όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα και συσκευές.

Το Kashcoin δεν είναι μια αντικατάσταση του Bitcoin, καθώς σκοπεύει να καλύψει το τμήμα της μουσικής βιομηχανίας πριν τη μετάβασή του σε άλλους τομείς.

Προδιαγραφές Kashcoin:

Premining
Proofs: Network-Stake (PoS) – Anonymous Burn Destroy (PoBA)
Min Stake Time of 1 hour, Max Stake Time of 8 hours
PoW ended at Block 100.000, Mined 1,200,000 KASH
Minimum Transaction Fee: 0.01 KORE
RPC Port: 28555, P2Port: 28556
Confirmations: 10, Maturity: 30

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS