ΑρχικήinetΞεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το iPhone 7

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το iPhone 7

Η στιγμή για τις προ-παραγγελίες για το iPhone 7 και για τη δεύτερη γενιά των Apple Watch έφτασε! Οπότε, αν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή έχετε κάποιον γνωστό εκεί, μπορείτε να το παραγγείλετε.

Όπως η Apple ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια μιας επίσημης συνέντευξης Τύπου, όπου έγινε και η παρουσίαση του iPhone 7 και της σειράς Apple Watch 2, οι προ-παραγγελίες για τα νέα μοντέλα ξεκίνησαν στις 9 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, οπότε το Apple Online Store έχει ήδη αρχίσει να δέχεται παραγγελίες.

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το iPhone 7

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι οι αποστολές θα ξεκινήσουν ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα, οπότε θα πρέπει να περιμένετε λίγες περισσότερες ημέρες μέχρι να πάρετε στα χέρια σας στη συσκευή.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Όσο για τις τιμές, ποικίλλουν ανά χώρα (για την Ευρώπη, το iPhone 7 είναι πολύ πιθανό να είναι εξαιρετικά δαπανηρό, αν λάβουμε υπόψη όλους τους φόρους), αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες, το μοντέλο των 4.7-ιντσών κοστίζει 649 $ για την έκδοση των 32 GB, 749 $ για την έκδοση των 128 GB και 849$ για την έκδοση των 256 GB. Αν θέλετε το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus, κοστίζει 769 $ με 32 GB χώρο αποθήκευσης, 869$ με 128 GB και 969$ με 256 GB.

Το Apple Watch 2 ξεκινά από 369 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες για το κλασσικό μοντέλο και την Nike + version.

Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε το πρώτης γενιάς Apple Watch που επωφελήθηκε από κάποιες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου του chip που είναι μέρος του νέου μοντέλου. Η τιμολόγηση γι’ αυτό το αναθεωρημένο μοντέλο είναι 269$ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φαίνεται ότι η Apple δεν θα αποκαλύψει τις πωλήσεις του πρώτου Σαββατοκύριακου του iPhone 7, το οποίο είναι κάπως περίεργο, δεδομένου ότι είναι κάτι που η εταιρεία κάνει για πολλά χρόνια τώρα.

Υπάρχουν χρήστες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν πρόσβαση στο Apple Store, πιθανότατα λόγω της τεράστιας κίνησης, αλλά αν πατήσετε το κουμπί της ανανέωσης μερικές φορές δεν θα έχετε πρόβλημα!

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS