ΑρχικήinetPirate Browser ο Browser του Pirate Bay καταργεί τη λογοκρισία

Pirate Browser ο Browser του Pirate Bay καταργεί τη λογοκρισία

Το Pirate Bay φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω μπροστά στις αυξημένες προσπάθειες λογοκρισίας που αντιμετωπίζει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Στην 10η επέτειό του η περίφημη ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων κυκλοφόρησε την εφαρμογή “Pirate Browser”. Η εφαρμογή του είναι ένα πλήρως λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης και θα επιτρέπει στους ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Pirate Bay να μπορούν να συνδέονται χωρίς προβλήματα. Η τρέχουσα έκδοση είναι μόνο για Windows αλλά όπως μας πληροφορεί το TorrentFreak οι εκδόσεις για Mac και Linux, έρχονται σύντομα.

pirates

Οι αρχές από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, την Ιταλία και έχουν αποστείλει εντολή στις υπηρεσίες παροχής Ίντερνετ να μπλοκάρουν την πρόσβαση στο δημοφιλές torrent site. Βέβαια επειδή το Pirate Bay αναμένει πολύ περισσότερα χτυπήματα από τις αρχές και τις εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων αποφάσισε να δράσει.

Μέχρι τώρα το Pirate Bay παρότρυνε τους χρήστες του να χρησιμοποιούν proxys για να συνδέονται. Ωστόσο, για την 10η τους επέτειό, κυκλοφόρησαν έναν “ειδικό” Browser, ο οποίος είναι πολύ πιο αποτελεσματικός.

“Με ένα απλό κλικ ο browser παρακάμπτει κάθε λογοκρισία και κάθε αποκλεισμό. Αυτό κάνει το site άμεσα διαθέσιμο και προσιτό. Δεν έχει ad-ware, toolbars ή άλλες βλακείες. Είναι απλά ένας κατάλληλα διαμορφωμένος Firefox browser” αναφέρει το Pirate Bay.

Το “πειρατικό” πρόγραμμα περιήγησης βασίζεται στον τελευταία έκδοση του Firefox 23, περιέχει ένα Tor client και μερικές ρυθμίσεις proxy για την επιτάχυνση της φόρτωσης.

Η νέα εφαρμογή PirateBrowser λειτουργεί όπως οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και έρχεται έτοιμο με προ-φορτωμένους πολλούς σελιδοδείκτες που οδηγούν και σε άλλες αποκλεισμένες ιστοσελίδες εκτός από το Pirate Bay όπως τις EZTV, KickassTorrents, Bitsnoop και H33T.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή Pirate Browser

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS