ΑρχικήinetΜετατρέψτε τα δάκτυλα σας σε κουμπιά με αυτό το δακτυλίδι

Μετατρέψτε τα δάκτυλα σας σε κουμπιά με αυτό το δακτυλίδι

This-Bluetooth-Thumb-Ring-Turns-Your-Fingers-Into-Buttons

Όταν οι άνθρωποι λένε «δαχτυλίδι», αυτό μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, από κάποιο μηχανικό εξάρτημα έως κόσμημα, αλλά το νόημα που παριέχεται στην πιο πρόσφατη εφεύρεση από RHL Vision είναι διαφορετικό.

Ισως είναι ακόμα ένα είδος κοσμήματος, τουλάχιστον σχετίζεται άμεσα με αυτή τη ιδέα, αλλά δεν φοριέται όπως τα συνηθισμένα δαχτυλίδια, τα οποιά φοριούνται στο δείκτη ή ακόμη και το μεσαίο δάχτυλο.  Αυτό όμως το εξάρτημα φοριέται στον αντίχειρα, και αυτή η θέση δεν θεωρείται διακόσμηση σε όλους.

Όμως δεν είναι τυχαί η επιλογή του αντίχειρα. Επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα άλλα δάχτυλά τους σαν να ήταν κουμπιά. Πρόκειτε για έναν οπτικός αισθητήρας που είναι ενσωματωμένος στο ίδιο το δακτυλίδι, το οποίο ονομάζεται Fin, και μπορεί να ανιχνεύσει άμεσα χειρονομίες.Μία πατέντα από την Ινδική εταιρεία RHLvision

Οι χειρονομίες αποστέλλονται μέσω bluetooth σε μια συνδεδεμένη συσκευή να να ερμηνευτούν. Και αυτή η συνδεδεμένη συσκευή μπορεί να είναι μια τηλεόραση, ένας υπολογιστής, ένα smartphone, ένα videogame, το αμάξι μας ή κάτι άλλο.

Το Fin είναι προς το παρόν είναι σαν project, και θα το βρείτε στη IndieGoGo , όπου μπορείτε να πάτε και να τους υποστηρίξετε οικονομικά, εάν θέλετε να βοηθήσετε η ιδέα αυτή να γίνει πραγματικότητα.

This-Bluetooth-Thumb-Ring-Turns-Your-Fingers-Into-Buttons-2

Στην τρέχουσα έκδοση, το Fin σας επιτρέπει να ελέγχετε τη στάθμη ήχου της μουσικής (περνώντας τον αντίχειρά σας προς τα κάτω, για παράδειγμα), να περνάτε στο επόμενο μουσικό κομμάτι σε μια playlist (περάστε τον αντίχειρα σε όλη την παλάμη του αντίθετου χεριού), κλπ.

Σε μελλοντικές εκδόσεις, το Fin θα να είναι σε θέση να κάνει περισσότερα πράγματα, χάρη στην ενσωμάτωση ενός βιομετρικού αισθητήρα.

Επίσης, ένα πιό ευέλικτο κύκλωμα με μικρότερο σχεδιασμό θα χρησιμοποιηθεί  αντί του μάλλον τεράστιου που απεικονίζεται στην πρώτη φωτογραφία (τοτελικό προϊόν υποτίθεται ότι είναι ένα δαχτυλίδι, και δεν θα είναι μια φορετή ηλεκτρονική πλακέτα στον καρπό).

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η ομάδα στο Youtube

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS