ΑρχικήinetΜόλις κυκλοφόρησε: Android N Developer Preview 2

Μόλις κυκλοφόρησε: Android N Developer Preview 2

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς για πολλούς χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι και η ανακοίνωση του Android N, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Η Google σαν πρώτη κίνηση διέθεσε το Android N Developer Preview, πριν από λίγο καιρό.Android N Developer Preview

Σήμερα, η Google έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα που φέρνει ακόμα πιο κοντά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Android N. Η δεύτερη προεπισκόπηση του νέου λειτουργικού για τους προγραμματιστές είναι διαθέσιμη για λήψη.

Σύμφωνα με την Google, το Android N Developer Preview 2 φέρνει αρκετά σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στους τακτικούς χρήστες αλλά και στους προγραμματιστές.

Όσοι λοιπόν διαθέτουν μία από τις συμβατές συσκευές Nexus για το Android N Preview Developer μπορούν να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό. Η Google σε αυτή την έκδοση πρόσθεσε το Vulkan, το νέο 3D rendering API.

Το Google Workspace εφαρμόζει νέες πολιτικές ασφαλείας

SecNewsTV 18 hours ago

Με το Vulkan θα παρατηρήσετε μείωση στη χρήση της CPU και η Google υπόσχεται πολύ εντυπωσιακά benchmarks.

Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Android Ν Developer Preview 2 φέρνει συντομεύσεις launcher, έτσι ώστε οι εφαρμογές να μπορούν πλέον να καθορίζουν ποιες συντομεύσεις επιθυμούν οι χρήστες να τρέχουν στο launcher κάτι που θα βοηθήσει στην γρηγορότερη εκτέλεση ενεργειών.

Η νέα έκδοση λανσάρει επίσης και τα νέα ενημερωμένα Emoji Unicode 9. Ο νέος σχεδιασμός των emoji της έκδοσης κινείται πιο κοντά σε ένα  πιο “ανθρώπινο σχεδιασμό.”

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι αλλαγές στο API που συμπεριλαμβάνονται στην ενημερωμένη έκδοση, καθώς η Google συνεχίζει προσθέτει και να τελειοποιεί μεγάλες δυνατότητες, όπως την υποστήριξη για multi-windows, ειδοποιήσεις, και άλλα.

Λεπτομέρειες και σύνδεσμοι λήψης στο παρακάτω link

 

http://android-developers.blogspot.gr/2016/04/android-n-developer-preview-2-out-today.html

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS