ΑρχικήinetΠιλότος μηνύει την Delta λέγοντας ότι του έκλεψε την εφαρμογή

Πιλότος μηνύει την Delta λέγοντας ότι του έκλεψε την εφαρμογή

Η Delta Air Lines Inc. δέχτηκε μήνυση (1 εκατομμυρίου δολαρίων) από έναν από τους δικούς της πιλότους, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ανέπτυξε μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για πληρώματα πτήσης και η αεροπορική εταιρεία την έκλεψε και την χρησιμοποίησε ως βάση για τη δική της εφαρμογή.

Delta πιλότος

Δείτε επίσης: Google: Νέα εφαρμογή θα αποθηκεύει τα ιατρικά αρχεία σας

Ο πιλότος Craig Alexander μήνυσε τη Delta που εδρεύει στην Ατλάντα για κλοπή εμπορικών μυστικών στο δικαστήριο της Γεωργίας τη Δευτέρα. Ισχυρίζεται ότι ξόδεψε 100.000 $ από τα δικά του χρήματα για να αναπτύξει την εφαρμογή QrewLive, την οποία παρουσίασε στην αεροπορική εταιρεία ως τρόπο επικοινωνίας του πληρώματος κατά την διάρκεια πτήσεων που έχουν διακοπεί. Η Delta απέρριψε την εφαρμογή του αλλά λάνσαρε μια παρόμοια εφαρμογή, ισχυρίζεται.

Η Delta «έκλεψε» και εξαπάτησε τον δικό της πιστό υπάλληλο, είπε ο Keenan Nix, δικηγόρος του Alexander.

Ο Morgan Durrant, εκπρόσωπος της Delta, δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Ενώ λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τους ισχυρισμούς που αναφέρονται στην καταγγελία του κ. Alexander, δεν αποτελούν ακριβή περιγραφή της εσωτερικής πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων της Delta».

Χρήσιμη πληροφορία: Πώς θα κάνετε μία κριτική στην εφαρμογή Χάρτες Google

Μια πεντάωρη διακοπή ρεύματος που είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων τον Αύγουστο του 2016 κόστισε στη Delta περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια. Ο πιλότος είπε ότι εκείνη την στιγμή έστειλε email στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ed Bastian λέγοντας «είχε μια λύση για το πρόβλημα». Ο Bastian φέρεται να απάντησε αμέσως και παρέπεμψε τον Alexander στον νέο IT manager της εταιρείας.

Ο Bastian και ο CIO, Rahul Samant, αναφέρονται στην μήνυση, μαζί με τέσσερα άλλα στελέχη της Delta. Ο Alexander ισχυρίζεται ότι είχε αρκετές θετικές συναντήσεις με την αεροπορική εταιρεία το 2015 και το 2016, όπου τα στελέχη κατέστησαν σαφές ότι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την εφαρμογή του. Αλλά η Delta σταμάτησε τελικά τις συζητήσεις και στη συνέχεια λάνσαρε τη δική της εφαρμογή για την επικοινωνία του πληρώματος τον Απρίλιο του 2018, η οποία ονομάζεται Flight Family Communications.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Google κρασάρει μετά την τελευταία ενημέρωση. Πώς θα τη διορθώσετε;

Ο πιλότος σημείωσε στην μήνυση του ότι ο Bastian και ο Samant αμφισβήτησαν ότι η εφαρμογή θα λειτουργεί ομαλά. Στην περιγραφή των ζημιών, ο Alexander είπε ότι η αξία της τεχνολογίας, «βασισμένη αποκλειστικά στην εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους στη Delta, υπερβαίνει συντηρητικά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια».

Επίσης, ο Craig Alexander επιδιώκει να λάβει αποζημίωση από την Delta.

Πηγή πληροφοριών: bnnbloomberg.ca

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS