ΑρχικήinetWhatsApp: Σύντομα θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας

WhatsApp: Σύντομα θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας

Παρόλο που το WhatsApp εισάγει σταδιακά χαρακτηριστικά όπως οι περιορισμοί της ομαδικής συνομιλίας, η δυνατότητα μετατροπής σε αυτοκόλλητα και η δημιουργία ομαδικών δημοσκοπήσεων, εξακολουθεί να υστερεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές του Telegram και Slack. Αυτές οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν μηνύματα για μετέπειτα ανάκτηση και να στέλνουν μηνύματα στον εαυτό τους.

Δείτε επίσης: WhatsApp Call Link: Πώς να το χρησιμοποιήσετε σε Android και iOS;

whatsapp

Μια νέα και χρήσιμη υπηρεσία μπορεί να έρθει στο WhatsApp μέσα στους επόμενους μήνες, όπως αναφέρει το WABetaInfo. Η λειτουργία self-messaging θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν πιο εύκολα μηνύματα στον εαυτό τους, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για πράγματα όπως υπενθυμίσεις ή αποθήκευση σημαντικών πληροφοριών.

Δείτε επίσης: WhatsApp, Signal και Threema ευάλωτα στο απόρρητο των location data

Αν και τεχνικά μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας στο WhatsApp χρησιμοποιώντας το wa.me ή δημιουργώντας μια ομάδα στην οποία είστε το μοναδικό μέλος, αυτός δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να το κάνετε. Ωστόσο, το να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αν υπάρξει ποτέ μια στιγμή που πρέπει να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των συσκευών σας ή θέλετε να αποθηκεύσετε ένα σημαντικό μήνυμα για μελλοντική χρήση.

WhatsApp μηνύματα

Ορισμένοι χρήστες του WhatsApp beta έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν την επιλογή “Message yourself”

Με την υποστήριξη multi-device του WhatsApp, μπορείτε να στέλνετε γρήγορα και εύκολα αρχεία μεταξύ των διαφόρων συσκευών σας.

Η λειτουργία “Message yourself” εντοπίστηκε στην έκδοση beta του WhatsApp v2.22.24.2 της εφαρμογής Android από το WABetaInfo, το οποίο ανέφερε ότι μερικοί χρήστες έχει ήδη καταφέρει να τη δοκιμάσουν. Σε αυτό, το WhatsApp έχει προσθέσει μια επιλογή συνομιλίας ‘Me (You)’ για να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας.

Δείτε επίσης: Mark Zuckerberg: Το WhatsApp είναι πιο ασφαλές από το iMessage της Apple

Πατώντας το κουμπί floating action στην κάτω δεξιά γωνία, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία, ομάδα ή κοινότητα. Κάτω από αυτές, θα βρείτε τη λίστα επαφών σας, με την επιλογή ‘Me (You)’ να βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή των επαφών σας στο WhatsApp.

Το WhatsApp Beta επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν νέες λειτουργίες πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό. Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάζετε νέα χαρακτηριστικά πριν από όλους τους άλλους, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα WhatsApp Beta.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS