ΑρχικήinetΗ Domino's προσθέτει 800 Chevy Bolts για διανομή πίτσας

Η Domino’s προσθέτει 800 Chevy Bolts για διανομή πίτσας

Η μεγαλύτερη εταιρεία πίτσας στον κόσμο κάνει στροφή προς τα ηλεκτρικά οχήματα. Η Domino’s ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα προσθέσει περισσότερα από 800 Chevy Bolt EV στο στόλο της το 2023, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη ηλεκτρική εταιρεία διανομής πίτσας στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Χιούστον: Οι πίτσες Domino παραδίδονται με self driving αυτοκίνητα

Domino's

Η Domino’s μείωσε τις εκπομπές ρύπων και εξοικονόμησε βενζίνη το 2019, κάνοντας μια δοκιμή με προσαρμοσμένα ηλεκτρικά ποδήλατα για τις παραδόσεις πίτσας. Κατά συνέπεια, η Domino’s γνώρισε συντομότερους χρόνους παράδοσης και πιο ικανοποιημένους υπαλλήλους.

Αφού το πρόγραμμα επέκτασης της εταιρείας απέσπασε επαίνους τόσο από τους πελάτες όσο και από τους οδηγούς διανομής, έγινε επιτυχία.

Η Domino’s πηγαίνει τις προσπάθειές της για βιωσιμότητα στο επόμενο επίπεδο επενδύοντας σε τεχνολογία μηδενικών εκπομπών. Όπως ανακοίνωσε, πάνω από 100 Chevy Bolt EV 2023 με προσαρμοσμένο εμπορικό σήμα θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Αμερικής αυτόν τον μήνα, ενώ επιπλέον 700 οχήματα θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Η εταιρεία που έκανε την παράδοση πίτσας τέχνη είναι τώρα μία από τις πρώτες που βασίζονται πλήρως στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η παράδοση πίτσας της Domino ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1960, όταν χρησιμοποιήθηκε ένα VW Beatle. Το 2015, η εταιρεία δοκίμασε την αυτοκινούμενη παράδοση. Τώρα, κάνει σημαντικά βήματα για τη μείωση των εκπομπών και του κόστους, ενώ παράλληλα προωθεί την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Δείτε ακόμα: Chevy Bolt EV: Κάνει ρεκόρ πωλήσεων και η GM θέλει να αυξήσει την παραγωγή

Chevy Bolts Domino

Ο Russel Weiner, Διευθύνων Σύμβουλος, λέει:

Η Domino’s είναι ενημερωμένη με την τρέχουσα τεχνολογία οχημάτων, παραδίδοντας πίτσες με ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η δέσμευσή μας να επιτύχουμε μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως το 2050 απαιτεί δράση τώρα και αυτός είναι ένας τρόπος για να αρχίσουμε να μειώνουμε άμεσα τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις.

Τα ηλεκτρικά οχήματα παράδοσης κατ’ οίκον έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα μοντέλα που κινούνται με φυσικό αέριο, γεγονός που τα καθιστά ολοένα και πιο δημοφιλή.

Η Domino’s προσπαθεί να μειώσει την εξάρτησή της από τις τιμές του φυσικού αερίου, οι οποίες μπορεί να είναι ασταθείς και να οδηγήσουν σε μειωμένα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, οι στόλοι EV παρέχουν την ευκαιρία πρόσληψης οδηγών που δεν έχουν προσωπικό αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: Το πρωτότυπο Chevy Silverado EV εμφανίστηκε σε σταθμό της EA

Το Chevy Bolt είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016. Το Bolt έχει αυτονομία άνω των 200 μιλίων με μία μόνο φόρτιση, καθιστώντας το ένα από τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με τη μεγαλύτερη αυτονομία στην αγορά. Επιπλέον, το Bolt είναι πολύ προσιτό, με τιμή εκκίνησης λίγο κάτω από τα 30.000 δολάρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS