ΑρχικήinetHyperkin Xenon: Το εμβληματικό χειριστήριο Xbox 360 επιστρέφει

Hyperkin Xenon: Το εμβληματικό χειριστήριο Xbox 360 επιστρέφει

Για τον εορτασμό της 17ης επετείου της κυκλοφορίας του Xbox 360, η Hyperkin επιβεβαίωσε ότι επαναφέρει το γνωστό χειριστήριο Xenon.

Δείτε επίσης: Xbox update Νοεμβρίου: Φέρνει την ενσωμάτωση με το Discord Voice Chat

Hyperkin Xenon

Το Hyperkin Xenon είναι ένα επίσημα αδειοδοτημένο, ενσύρματο χειριστήριο παιχνιδιών που χρησιμοποιήθηκε ως το εμβληματικό χειριστήριο για τη δεύτερη οικιακή κονσόλα παιχνιδιών της Microsoft. Η συσκευή πήρε την κωδική της ονομασία από το Xbox 360 πριν ανακοινωθεί επίσημα στην E3 2005.

Το Xbox 360 είναι μια οικιακή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Ως διάδοχος του αρχικού Xbox, είναι η δεύτερη κονσόλα της σειράς Xbox. Ανταγωνίστηκε το PlayStation 3 της Sony και το Wii της Nintendo ως μέρος της έβδομης γενιάς κονσολών βιντεοπαιχνιδιών. Παρουσιάστηκε επίσημα στο MTV στις 12 Μαΐου 2005, ενώ λεπτομερείς πληροφορίες για το λανσάρισμα και το παιχνίδι ανακοινώθηκαν αργότερα τον ίδιο μήνα στην Electronic Entertainment Expo.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Το Xbox streaming box δεν θα κυκλοφορήσει επειδή είναι μεγάλο το κόστος
Xbox 360

Το Xenon θα μπορεί να συνεργαστεί με συσκευές Xbox Series X/S και Windows 10 και 11. Το Hyperkin Xenon είναι μια σύγχρονη έκδοση του χειριστηρίου Xbox 360, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες. Μερικές από τις πιο εμφανείς αλλαγές από τα παλαιότερα χειριστήρια Xbox στα νεότερα μοντέλα Series X/S είναι τρία νέα κουμπιά που προορίζονται για τις λειτουργίες Menu, View και Share.

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η Hyperkin αναβιώνει ένα χειριστήριο Xbox. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το 2018 ένα αντίγραφο του Duke, του πρώτου χειριστηρίου για το αρχικό Xbox. Αυτό το σχέδιο είναι γνωστό για την υπερμεγέθη κατασκευή του. Το 2021, για να γιορτάσει τις κυκλοφορίες τόσο του αρχικού Xbox όσο και του Halo, η Hyperkin κυκλοφόρησε το χειριστήριο Duke σε δύο εκδόσεις Cortana.

Δείτε επίσης: Phil Spencer: Το Xbox δεν θα μπορεί να αποφεύγει τις αυξήσεις των τιμών για πάντα

Το Hyperkin Xenon θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, λευκό, ροζ και κόκκινο. Δυστυχώς, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή. Ωστόσο, το χειριστήριο Xenon από την Hyperkin αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS