ΑρχικήinetΤο πρώτο αναδιπλούμενο OnePlus θα τρέξει μια ειδική έκδοση του OxygenOS;

Το πρώτο αναδιπλούμενο OnePlus θα τρέξει μια ειδική έκδοση του OxygenOS;

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της OnePlus θα τρέχει μια ειδική έκδοση του OxygenOS. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τον SnoopyTech, έναν tipster που ισχυρίζεται ότι το OxygenOS Fold θα είναι προεγκατεστημένο.

Δείτε επίσης: Η OnePlus δεν ενδιαφέρεται για την κατασκευή φορητών υπολογιστών

oneplus oxygenos

Το πρώτο αναδιπλούμενο OnePlus θα τρέχει μια ειδική έκδοση του OxygenOS

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν στην πραγματικότητα από τον Max Jambor, έναν πολύ γνωστό tipster, κάτι που προσθέτει περισσότερη αξιοπιστία σε αυτή την είδηση. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι το ίδιο το τηλέφωνο θα ονομάζεται «OnePlus Open».

Αυτές οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν από τον Max Jambor, στην πραγματικότητα. Θα ήταν πιο λογικό το τηλέφωνο να ονομάζεται OnePlus Fold ή V Fold, όπως προτάθηκε νωρίτερα, για να ταιριάζει με το όνομα του λογισμικού. Όχι ότι είναι τόσο σημαντικό, αλλά είναι κάτι που παρατηρείς.

Δείτε επίσης: Η ενημέρωση του OnePlus Pad προσθέτει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό

Το OxygenOS Fold θα είναι μια προσαρμοσμένη έκδοση του OxygenOS για μια αναδιπλούμενη συσκευή. Οι πιθανότητες είναι ότι θα δούμε πολλές ομοιότητες με το build που έρχεται στο OPPO Find X2. Η OPPO είναι η αδελφή εταιρεία της OnePlus, άλλωστε, και τα ColorOS και OxygenOS είναι πολύ παρόμοια σε γενικές γραμμές.

Το OPPO FInd N2 θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη του τι έρχεται από πλευράς λογισμικού

Εάν το OPPO Find N2 είναι κάτι το αξιοπρόσεκτο, θα έχουμε μερικές χρήσιμες λειτουργίες. Η είσοδος σε λειτουργία διαίρεσης οθόνης θα είναι τόσο εύκολη όσο η σάρωση με δύο δάχτυλα στην οθόνη. Η δημιουργία παραθύρων εφαρμογών θα είναι επίσης παιχνιδάκι και ούτω καθεξής.

Το OnePlus Open έρχεται το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, πιθανότατα τον Αύγουστο. Ο σχεδιασμός του τηλεφώνου εμφανίστηκε πρόσφατα, χάρη στα CAD-based renders.

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν οι εικόνες προώθησης του OnePlus Nord 3 5G

Οι προδιαγραφές του τηλεφώνου θα είναι επίσης αρκετά ελκυστικές, βάσει φημών. Ο Snapdragon 8 Gen 2 ή 8+ Gen 2 θα μπει στο μίγμα, μαζί με δύο οθόνες 120Hz. Η μνήμη RAM LPDDR5X και το UFS 4.0 θα περιλαμβάνονται επίσης.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS