ΑρχικήinetFord: Κατευθύνεται προς την υβριδική τεχνολογία

Ford: Κατευθύνεται προς την υβριδική τεχνολογία

Καθώς η Ford εξελίσσεται προς τα ηλεκτρικά οχήματα, σχεδιάζει να επενδύσει στην υβριδική τεχνολογία.

ford

Γι’αυτό παραμένει προσηλωμένη στη γκάμα προϊόντων ICE (κινητήρες εσωτερικής καύσης) και HEV (υβριδικά).

Αν και οι πωλήσεις των ηλεκτρικών οχημάτων αυξήθηκαν, η εταιρεία επιλέγει να επικεντρωθεί στη δημιουργία γέφυρας προς τα ηλεκτρικά οχήματα μέσω των υβριδικών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Jim Farley εκφράζει ευγνωμοσύνη για τη διατήρηση της γκάμας των οχημάτων με εσωτερική καύση και υβριδικών οχημάτων κατά την είσοδο σε μια αλλαγή της αγοράς.

Δείτε ακόμα: Ford: Μειώνει τις επενδύσεις για το εργοστάσιο μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων στο Michigan

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Η Ford μειώνει τις επενδύσεις της στα ηλεκτρικά οχήματα, ενισχύοντας παράλληλα τα υβριδικά. Αυτές οι κινήσεις αντικατοπτρίζουν τη στρατηγική της Toyota, η οποία διατηρεί μια ισχυρή προσήλωση στα υβριδικά οχήματα, παρά τις προσπάθειες επιτάχυνσης των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Ford έχει έρθει αντιμέτωπη με μεγάλο ανταγωνισμό στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων. Οι πωλήσεις των ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να αυξηθούν κατά 35%, φτάνοντας τα 14 εκατομμύρια φέτος. Παρά την είσοδο του Volvo EX30 στην αγορά, η Tesla, η Rivian και η BYD συνεχίζουν να κερδίζουν μερίδιο.

Η Volvo παρουσιάζει το πιο οικονομικό και μικρότερο σε μέγεθος αυτοκινήτου της, το EX30, με τιμές που ξεκινούν κάτω από 35.000 $ (~32.000€). Παρά το μικρό του μέγεθος, η Volvo αναμένει να δει μεγάλη ζήτηση για αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η Ford απέκτησε νέο ανταγωνισμό με το Cybertruck της Tesla, ενώ τα νέα ηλεκτρικά φορτηγά Silverado και GMC Sierra αναμένεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος. Αυτό μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που η Ford αποφάσισε να επικεντρωθεί σε υβριδικά μοντέλα, όπως η Toyota.

ford

Διαβάστε επίσης: Το επόμενο Toyota Camry γίνεται αποκλειστικά υβριδικό!

Η αύξηση των επενδύσεων σε αυτό το στάδιο, ενώ άλλες εταιρείες προχωρούν, θα μπορούσε να θέσει τη Ford σε μια πιο δυσμενή θέση, καθώς η βιομηχανία στρέφεται προς ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό μέλλον.

Πηγή: electrek.co

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS