ΑρχικήGamingSquare Enix: Επιδιώκει τις Multiplatform Κυκλοφορίες Παιχνιδιών

Square Enix: Επιδιώκει τις Multiplatform Κυκλοφορίες Παιχνιδιών

Square Enix 
Final Fantasy

Η Square Enix σχεδιάζει να επιδιώξει επιθετικά τις multiplatform κυκλοφορίες παιχνιδιών.

Στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, ο εκδότης του Final Fantasy, Square Enix, δηλώνει ότι σκοπεύει να φέρει περισσότερα παιχνίδια στο Xbox και το PC.

Δείτε επίσης: Η Sony Αφαιρεί το Ghost of Tsushima PC από το Steam

Όλοι πέφτουν θύμα της Multiplatform ασθένειας· τώρα, είναι η σειρά της Square Enix. Στην έκθεση οικονομικών που κυκλοφόρησε νωρίτερα σήμερα, ο εκδότης μοιράστηκε τα σχέδιά του για αύξηση των κερδών, δηλώνοντας ότι θα “επιδιώξει επιθετικά μια multiplatform στρατηγική που περιλαμβάνει πλατφόρμες Nintendo, PlayStation, Xbox και PC.”

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Square Enix 
Final Fantasy VII
Final Fantasy VII: Rebirth

Προς το παρόν, τα μεγαλύτερα παιχνίδια της Square Enix, όπως το Final Fantasy XVI και το Final Fantasy VII Rebirth, έχουν περιοριστεί στο PlayStation, με κυκλοφορίες για PC για επιλεγμένους τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του Final Fantasy VII Remake Intergrade, που ακολουθούν λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία στις κονσόλες. Ωστόσο, μικρότερες νέες κυκλοφορίες, όπως το επερχόμενο Visions of Mana, βλέπουν την ταυτόχρονη κυκλοφορία στο Xbox.

Δείτε ακόμα: Gamma Emulator: Φέρνει το classic PS1 gaming σε iPhone και iPad

Η εταιρεία αναφέρει ότι ελπίζει ότι η φέρνοντας τις κύριες σειρές παιχνιδιών της, συμπεριλαμβανομένου του παλαιού καταλόγου της, σε περισσότερες πλατφόρμες θα “δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου περισσότεροι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τους τίτλους μας.” Είναι μια πολιτική που η Xbox έχει ξεκινήσει να ακολουθεί, κυκλοφορώντας τις αποκλειστικότητές της σε άλλες πλατφόρμες όπως το Grounded και το Pentiment στο Switch και το υψηλά επαινεμένο αλλά δυστυχώς αποτυχημένο Hi-Fi Rush στο PlayStation 5.

Square Enix 
Final Fantasy VII
Final Fantasy VII: Rebirth

Τα νέα ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν περισσότερους τίτλους της Square Enix σε περισσότερες πλατφόρμες συνοδεύτηκαν από επιπλέον αναφορές ότι η εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε μια σειρά απολύσεων. Σύμφωνα με έκθεση στο VGC, ο εκδότης σκοπεύει να απολύσει έναν μη ανακοινωμένο αριθμό ατόμων από τις επιχειρήσεις του στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Δείτε επίσης: ‘What If’: Εμπειρία Marvel για το Apple Vision Pro

Square Enix
Final Fantasy VII
Final Fantasy XVI

Νωρίτερα φέτος, αναλυτές του κλάδου είχαν υποθέσει ότι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Square Enix, το Final Fantasy VII Rebirth, δεν πωλούνταν τόσο καλά όσο αναμενόταν. Η ίδια η Square Enix δεν έχει μοιραστεί νούμερα πωλήσεων για το παιχνίδι, παρόλο που το έχει κάνει για το Final Fantasy XVI, το Final Fantasy XV και τον άμεσο προκάτοχό του, το Final Fantasy VII Remake. Αυτή η μετάβαση σε πολυπλατφορμικές κυκλοφορίες, λοιπόν, μπορεί να είναι απόκριση στις φαινομενικά αδύναμες πωλήσεις του Rebirth και στο γεγονός ότι το Final Fantasy XV, ένα από τα πιο καλοπωλημένα παιχνίδια στη σειρά ποτέ, κυκλοφόρησε τόσο στο PlayStation όσο και στο Xbox, πουλώντας πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS