ΑρχικήGamingΤο remake του Riven κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα

Το remake του Riven κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα

Riven

Το remake του Riven, του sequel του Myst, κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου. Αυτή η εκσυγχρονισμένη έκδοση του κλασικού παιχνιδιού του 1997 έχει ανακατασκευαστεί από την αρχή και έρχεται για PC και VR headsets.

Δείτε επίσης: Ballad Of Antara: Αυτό το Δωρεάν RPG Έχει Κάτι το Ασυνήθιστο

Το Riven remake αναμενόταν με ανυπομονησία από τους θαυμαστές του αρχικού graphic adventure puzzle παιχνιδιού και τους νέους παίκτες.

Δείτε το σε δράση στο νέο trailer του παιχνιδιού παρακάτω:

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 7 hours ago

Το Riven έχει επανεφευρεθεί από τους αρχικούς δημιουργούς του στην Cyan Worlds. Το παιχνίδι τώρα διαθέτει πλήρη ελευθερία κινήσεων, ενημερωμένο gameplay, βελτιωμένα γραφικά και ανανεωμένους γρίφους. Επίσης, εισάγει νέο περιεχόμενο μέσω χαρακτήρων, προκλήσεων και αφήγησης.

Δείτε ακόμα: Silent Hill 2 Remake: Κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου με Νέο Gameplay

Η Cyan Worlds έχει λάβει ιδιαίτερη προσοχή για να τιμήσει την ουσία του κλασικού παιχνιδιού του 1997 ενώ ενσωματώνει σύγχρονη τεχνολογία και αρχές σχεδιασμού. Η απόφαση να συμπεριληφθεί πλήρης ελευθερία κινήσεων και ενημερωμένο gameplay εξασφαλίζει ότι τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι παίκτες θα βρουν κάτι να απολαύσουν. Τα βελτιωμένα γραφικά ζωντανεύουν τον μυστηριώδη και συναρπαστικό κόσμο του Riven με τρόπους που ήταν προηγουμένως αδύνατοι, και οι ανανεωμένοι γρίφοι υπόσχονται να προκαλέσουν και να εμπλέξουν τους παίκτες όπως και το αρχικό παιχνίδι.

Επιπλέον, το νέο περιεχόμενο που εισάγεται, όπως χαρακτήρες και προκλήσεις, επεκτείνει την πλούσια αφήγηση που πάντα ήταν χαρακτηριστικό της σειράς Myst. Τα αφηγηματικά στοιχεία έχουν επιμεληθεί προσεκτικά για να παρέχουν μια βαθύτερη και πιο συναρπαστική εμπειρία, κάνοντας αυτό το remake όχι μόνο ένα νοσταλγικό ταξίδι για τους μακροχρόνιους θαυμαστές, αλλά και μια φρέσκια και γοητευτική πορεία για τους νέους παίκτες. Με την κυκλοφορία του σε πολλές πλατφόρμες, όπως PC, Mac, και VR headsets, το Riven είναι έτοιμο να προσεγγίσει ένα ευρύ κοινό και να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για αυτή την εμβληματική σειρά.

Δείτε επίσης: Τέρμα οι ενημερώσεις του Suicide Squad: Kill The Justice League

Το Remake του Riven θα είναι διαθέσιμο σε PC μέσω Steam, Mac και Meta Quest 2 & 3.

Παρακάτω απεικονίζονται μερικά Gameplay στιγμιότυπα του Riven:

Riven
Riven
Riven

Πηγή: gameinformer

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS