ΑρχικήinetΟ MrBeast αντιμετωπίζει μήνυση 54 σελίδων

Ο MrBeast αντιμετωπίζει μήνυση 54 σελίδων

Πέντε γυναίκες διαγωνιζόμενες στην επερχόμενη σειρά Beast Games του Prime Video, καταθέτουν μήνυση κατά της εταιρείας παραγωγής του MrBeast, MrB2024 και της Amazon στο Λος Άντζελες.

Δείτε επίσης: Ava Kris Tyson: Φεύγει από το κανάλι του MrBeast μετά τις κατηγορίες για παρενόχληση ανηλίκου

Θεωρούμενη ως η μεγαλύτερη σειρά διαγωνισμών ριάλιτι που έγινε ποτέ, 1.000 διαγωνιζόμενοι πρόκειται να διαγωνιστούν για ένα έπαθλο 5 εκατομμυρίων δολαρίων όταν προβληθεί η εκπομπή – ή αν προβληθεί τελικά! Η δίκη έχει βυθίσει την εκππομπή σε κρίση. Μεταξύ των πολλών σελίδων που έχουν συνταχθεί, το νομικό έγγραφο περιλαμβάνει ισχυρισμούς ότι οι διαγωνιζόμενες «υπόφεραν προσωπικά και συλλογικά» σε ένα περιβάλλον που «προωθούσε συστηματικά μια κουλτούρα μισογυνισμού και σεξισμού».

MrBeast μήνυση

Η μήνυση αυτή ανατρέπει την εικόνα του MrBeast ως ενός από τα καλύτερα άτομα στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με το έγγραφο, υπάρχουν υποδείξεις ότι οι συμμετέχοντες ήταν «υποσιτισμένοι και υπερβολικά κουρασμένοι». Τα γεύματα που λάμβαναν ήταν «σποραδικά και αραιά» κάτι που «έθεσε σε κίνδυνο την υγεία και την ευημερία» των διαγωνιζομένων, αναφέρεται στη μήνυση.

Δείτε ακόμα: Ο MrBeast μηνύει την αλυσίδα fast food του για πώληση «μη βρώσιμων» μπιφτεκιών

Σε ένα τμήμα όπου σχεδόν όλοι οι ισχυρισμοί διατυπώνονται από κοινού, λέει ότι οι κατηγορούμενοι “δημιούργησαν, επέτρεψαν να υπάρχει και ενθάρρυναν μια κουλτούρα και ένα μοτίβο σεξουαλικής παρενόχλησης, συμπεριλαμβανομένου ενός εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος“.

Τον Αύγουστο, οι New York Times μίλησαν με περισσότερους από δώδεκα από τους (ακόμη ακυκλοφόρητους) συμμετέχοντες της εκπομπής και ανέφεραν ότι υπήρχαν «αρκετές νοσηλείες» στο πλατό, με ένα άτομο να λέει στην εφημερίδα, ότι πέρασαν πάνω από 20 ώρες χωρίς να λάβουν φαγητό.
Οι διαγωνιζόμενοι ισχυρίστηκαν επίσης ότι δεν είχαν λάβει τα φάρμακά τους εγκαίρως.
Το BBC προσέγγισε τον MrBeast και την Amazon – που ωστόσο δεν έχουν σχολιάσει ακόμη δημόσια σχετικά με τη μήνυση.

Δείτε επίσης: MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream

Ενώ η βάση των θαυμαστών του MrBeast συνεχίζει να αυξάνεται, η διαμάχη φουντώνει για άλλη μια φορά – και η επόμενη κίνησή του θα μπορούσε να καθορίσει τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του.
Ο James Lunn, επικεφαλής στρατηγικής στο Savvy Marketing, λέει ότι ο σταρ βρίσκεται «σε μια απίστευτα μοναδική θέση» με μια «πολύπλευρη» επωνυμία που εκτείνεται σε πολλούς κλάδους.
Η εμπειρογνώμονας Catherine Shuttleworth λέει ότι η φήμη του MrBeast μπορεί να λειτουργήσει ως προστατευτικό κάλυμμα έναντι των αντιδράσεων, αλλά η τελευταία μήνυση μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση.

Πηγή: bbc

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS