ΑρχικήinetΟι συνδρομητές του YouTube Premium αναφέρουν αυξήσεις τιμών

Οι συνδρομητές του YouTube Premium αναφέρουν αυξήσεις τιμών

Το YouTube είχε ενημερώσει στους συνδρομητές Premium εκτός των ΗΠΑ, ότι θα πληρώσουν περισσότερα για την υπηρεσία σύντομα και τώρα οι χρήστες άρχισαν να αναφέρουν τις αυξήσεις τιμών το Σαββατοκύριακο. Μέχρι στιγμής, οι υψηλότερες τιμές αναφέρονται σε περιοχές που περιλαμβάνουν την ΕΕ, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αμερική, σύμφωνα με το Android Authority.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Θα επιτρέψει προστασία από spam μηνύματα

YouTube Premium αυξήσεις τιμών
Οι συνδρομητές του YouTube Premium, αναφέρουν αυξήσεις τιμών σε όλο τον κόσμο.

Οι αυξήσεις των τιμών επηρεάζουν τόσο ατομικά όσο και οικογενειακά προγράμματα. Σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, οι χρήστες είπαν ότι τα οικογενειακά τους πακέτα θα αυξηθούν από 17,99 € σε 25,99 € (ή 11,99 € σε 13,99 € για μεμονωμένα άτομα) από τις 7 Νοεμβρίου. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν παρόμοιες αυξήσεις σε μέρη όπως η Σιγκαπούρη, η Κολομβία και η Σαουδική Αραβία. Ένας χρήστης του Reddit παρακολουθεί τα ποσά σε ένα νήμα.

Δείτε ακόμα: Η Disney καταργεί οριστικά το Slack μετά τη hacking επίθεση

Ένας άλλος χρήστης του Reddit δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης μιας επιλογής προγράμματος Premium Lite, συνοδευόμενα από μια ετικέτα beta. Το YouTube είχε ξεκινήσει πιλοτικά μια έκδοση του Premium με λιγότερες δυνατότητες από το τυπικό πακέτο το 2021, αλλά είπε στους πελάτες πέρυσι ότι το διέκοψε.

Οι αυξήσεις τιμών επηρεάζουν Ευρώπη, Νότια Αμερική και Μέση Ανατολή

Δείτε επίσης: Το Shazam υποστηρίζει τη λειτουργία Music Haptics στο iOS 18

Οι αυξήσεις των τιμών μοιάζουν πολύ με αυτές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί για τους χρήστες YouTube Premium των ΗΠΑ. Τα ατομικά προγράμματα Premium αυξήθηκαν από 11,99 $ σε 13,99 $ στις ΗΠΑ πριν από ένα χρόνο, αρκετούς μήνες αφότου αύξησε τα ποσοστά του οικογενειακού προγράμματος στα 22,99 $ από 17,99 $. Άλλες υπηρεσίες ροής έχουν επίσης αυξήσει τις τιμές τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των Disney Plus, Max και Paramount Plus.

Πηγή: theverge

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS