ΑρχικήUpdatesX: Επιτρέπει στα άτομα που έχετε κάνει block να βλέπουν τις αναρτήσεις...

X: Επιτρέπει στα άτομα που έχετε κάνει block να βλέπουν τις αναρτήσεις σας

Το X θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες που έχετε αποκλείσει να βλέπουν τις αναρτήσεις σας.

Τη Δευτέρα, ο ιδιοκτήτης του X, Elon Musk, δήλωσε ότι «η λειτουργία αποκλεισμού θα εμποδίζει αυτόν τον λογαριασμό να αλληλεπιδρά με δημόσιες αναρτήσεις, αλλά δεν θα αποτρέπει την προβολή τους».

Αυτή τη στιγμή, το X εμφανίζει ένα μήνυμα “Είστε αποκλεισμένοι” όταν κάποιος προσπαθεί να δει το προφίλ ενός ατόμου που τον έχει αποκλείσει. Εκτός από την απαγόρευση όλων των αναρτήσεων, σας εμποδίζει επίσης να δείτε τις απαντήσεις, τα μέσα, τους ακολούθους και τη λίστα τους.

Διαβάστε περισσότερα: Το Necro malware loader έχει μολύνει 11 εκατ. συσκευές μέσω Google Play

Μια πηγή στο X ανέφερε στο The Verge ότι η πλατφόρμα προχωρά σε αυτή την αλλαγή επειδή οι χρήστες μπορούν ήδη να βλέπουν αναρτήσεις από άτομα που τους έχουν αποκλείσει, είτε μέσω άλλου λογαριασμού είτε όταν είναι αποσυνδεδεμένοι. Ωστόσο, αρκετοί από εμάς στο The Verge, έχουμε παρατηρήσει ότι το X στην πραγματικότητα εμποδίζει την πρόσβαση στο προφίλ κάποιου αν έχετε αποσυνδεθεί.

Ο Elon Musk έχει εκφράσει την απέχθειά του για το κουμπί μπλοκ. Πέρυσι, δήλωσε ότι αυτή η δυνατότητα “δεν έχει νόημα” και ότι “πρέπει να καταργηθεί υπέρ μιας πιο ισχυρής μορφής σίγασης”. Επιπλέον, απείλησε να σταματήσει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπλοκάρουν εντελώς άλλους χρήστες στην πλατφόρμα, εκτός από τα άμεσα μηνύματα.

x block

Δείτε ακόμη: Telegram: Θα δίνει αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις IP χρηστών στις αρχές

Αν και το κουμπί αποκλεισμού στο X θα συνεχίσει να εμποδίζει κάποιον από το να αλληλεπιδρά με τις αναρτήσεις ενός ατόμου, θα έχει τη δυνατότητα να τις βλέπει. Αυτό μπορεί ενδεχομένως να διευκολύνει τους κακόβουλους χρήστες να συνεχίζουν την παρενόχληση των θυμάτων τους.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS