ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Λανσάρει το Recall και προσθέτει νέες AI δυνατότητες

Microsoft: Λανσάρει το Recall και προσθέτει νέες AI δυνατότητες

Η Microsoft ανακοίνωσε αποκλειστικές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) που θα προστεθούν στην πλατφόρμα Copilot Plus για υπολογιστές με Windows σε ARM.

recall

Οι νέες AI δυνατότητες περιλαμβάνουν εργαλεία βελτίωσης και δημιουργίας εικόνας στο Paint και τις Φωτογραφίες, αναβαθμισμένη Αναζήτηση των Windows και τη νέα λειτουργία “Click to Do”.

Διαβάστε σχετικά: Γιατί η Microsoft προσπαθεί να μετατρέψει το AI chatbot της σε ψηφιακό φίλο;

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δυνατότητας ανάκλησης που είχε προηγουμένως ανακοινωθεί, προσφέροντας “πρόσθετα προεπιλεγμένα επίπεδα ασφαλείας” για επιλεγμένους χρήστες της πλατφόρμας Copilot Plus.

Το Google Workspace εφαρμόζει νέες πολιτικές ασφαλείας

SecNewsTV 1 Οκτωβρίου 2024, 18:59 18:59

Επιπλέον, η Microsoft ενημέρωσε ότι περισσότεροι προγραμματιστές αναπτύσσουν εγNative εφαρμογές για Windows σε ARM. Σύμφωνα με την εταιρεία, εγNative εφαρμογές όπως το Vegas Pro, το Fantastical, το Sketchbook Pro, το Arc Browser και το Google Drive θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε υπολογιστές Copilot Plus με ARM chip. Παράλληλα, νέες εφαρμογές VPN όπως οι ExpressVPN, Private Internet Access, Surfshark και Windscrib είναι πλέον διαθέσιμες, ενώ το NordVPN θα κυκλοφορήσει σύντομα την εγNative εφαρμογή του για Windows σε ARM.

Δείτε περισσότερα: Microsoft: Νέες AI δυνατότητες για βελτίωση της αναζήτησης στα Windows

Υπολογιστές Copilot Plus: Τι νέο υπάρχει για τα Windows στο ARM

Η νέα δυνατότητα Recall (Ανάκληση) επιτρέπει στους χρήστες υπολογιστών Copilot Plus να επισκέπτονται προηγούμενες δραστηριότητες με ενισχυμένη ασφάλεια και ιδιωτικότητα, απαιτώντας έλεγχο ταυτότητας μέσω Windows Hello. Επιπλέον, η Microsoft παρουσίασε τη λειτουργία Click to Do, που προσφέρει γρήγορες επιλογές επεξεργασίας εικόνας και κειμένου. Η βελτιωμένη Αναζήτηση επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν αρχεία και εικόνες απλά περιγράφοντας το περιεχόμενό τους.

copilot recall

Διαβάστε επίσης: Microsoft: Το Windows Recall μπορεί τώρα να αφαιρεθεί

Οι χρήστες της εφαρμογής Photos θα έχουν πρόσβαση σε ένα νέο εργαλείο Super Resolution για αναβάθμιση εικόνων χαμηλής ανάλυσης, ενώ στο Paint θα μπορούν να αφαιρούν ή να προσθέτουν αντικείμενα με τη βοήθεια AI.

Πηγή: business-standard

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS