ΑρχικήinetΗ υπηρεσία Verizon εκτός σύνδεσης για δεύτερη φορά

Η υπηρεσία Verizon εκτός σύνδεσης για δεύτερη φορά

Μία εβδομάδα μετά τη διακοπή λειτουργίας που επηρέασε τους συνδρομητές της Verizon σε όλη τη χώρα για ώρες, ο μεγαλύτερος πάροχος ασύρματης επικοινωνίας στις Η.Π.Α είναι και πάλι εκτός σύνδεσης.

Δείτε επίσης: Οι υπηρεσίες της Verizon εκτός λειτουργίας σε όλη την Αμερική

Verizon εκτός σύνδεσης

Σύμφωνα με το Downdetector, ο αριθμός των παραπόνων που έλαβε από πελάτες της Verizon αυξήθηκε από 24 στις 5:51 π.μ. ET σε 5.119 στις 8:21 π.μ. Ο ιστότοπος λέει ότι αυτό υποδεικνύει πρόβλημα με την υπηρεσία του παρόχου ασύρματης σύνδεσης. Το 76% των παραπόνων σχετίζεται με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες της Verizon με τα κινητά τους τηλέφωνα. Το 16% αντιμετωπίζει προβλήματα με το οικιακό ίντερνετ 5G και το 7% λέει ότι η υπηρεσία της Verizon είναι εκτός σύνδεσης και δεν έχει σήμα.

Φαίνεται ότι μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ έχουν επηρεαστεί από τη διακοπή λειτουργίας της Verizon με αναφορές που έρχονται από τη Νέα Υόρκη και άλλα μέρη όπως:

  • Φοίνιξ, Αριζόνα
  • Σικάγο, Ιλινόις
  • Charlotte, Βόρεια Καρολίνα
  • Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια
  • Πίτσμπουργκ, Πενσυλβάνια
  • Scottsdale, Αριζόνα
  • Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη
  • Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Δείτε ακόμα: Verizon: Νέα δορυφορική υπηρεσία μηνυμάτων από το φθινόπωρο

Η υπηρεσία της Verizon εκτός σύνδεσης για δεύτερη φορά

Ένας συνδρομητής της Verizon σημείωσε σήμερα το πρωί ότι κατά την πραγματοποίηση εξερχόμενων κλήσεων, άκουσε μια ηχογράφηση που έλεγε: “Καλώς ήρθατε στη Verizon Wireless, η κλήση σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί όπως είχε κληθεί.” Ένας συνδρομητής στη Φλόριντα παραπονέθηκε ότι δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει κλήσεις και όταν προσπαθούσε να κάνει μία άκουσε το ίδιο μήνυμα.

Άλλες εταιρείες ασύρματης επικοινωνίας που χρησιμοποιούν το δίκτυο της Verizon, όπως η Straight Talk, είναι επίσης εκτός σύνδεσης.

Δείτε επίσης: Verizon: Διακανονισμός $16 εκατ. για παραβιάσεις της TracFone

Καθώς αυτή η είδηση είναι έκτακτη, αναμένονται περισσότερα νέα τις επόμενες ώρες. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την διακοπή λειτουργίας και την αποκατάστασή της.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS