ΑρχικήInvestigationsΣυγκεντρώσαμε πάνω από 500 ψήφους! Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας!

Συγκεντρώσαμε πάνω από 500 ψήφους! Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας!

NoChildPorn

Την πρώτη ημέρα συγκέντρωσης υπογραφών, μας βοηθήσατε 500 και πλέον εκλεκτοί μας αναγνώστες υπογράφοντας ονομαστικά στην ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε γι’αυτό το σκοπό! Ζητούμε την στήριξη ακόμα περισσότερων από εσάς ώστε να συγκεντρώσουμε 5000 υπογραφές (10 φορές περισσότερες το νούμερο που έχει συγκεντρωθεί μέσα σε μία μόνο ημέρα) για την πλήρη δημοσιοποίηση στοιχείων παιδόφιλων σε ανοικτές βάσεις δεδομένων διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

To ψήφισμα θα κοινοποιηθεί στους αρμόδιους αξιωματούχους που αναφέρουμε [εδώ].

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη από την πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας επικοινώνησαν τηλεφωνικά  μαζί μας ψυχολόγοι, προγραμματιστές, ειδικοί πληροφορικής (ακόμα και ethical hackers!!!) παιδοψυχολόγοι, νομικοί ,πανεπιστημιακοί και πλήθος πολιτών που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας με όποιον τρόπο κριθεί απαραίτητο για την επίτευξη του στόχου !

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Εκτιμούμε ότι υποστηρίζοντας ο καθένας από την πλευρά του και όπως μπορεί την κίνηση αυτή, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να ξεριζώσουμε τα παιδόφιλα ανθρωπόμορφα τέρατα αλλά και το φαινόμενο της παιδικής πορνογραφίας, που έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στην χώρα μας.

Αρκεί να προωθήσουμε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://chn.ge/1sk1xyc

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αξίζει σε όλους εσάς, έναν έναν προσωπικά, για την υποστήριξη στην κοινή μας προσπάθεια!

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS