Αρχικήinet10 απίστευτα σχέδια, φτιαγμένα στο Excel

10 απίστευτα σχέδια, φτιαγμένα στο Excel

excel

Αν και οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε το Excel ως ατελείωτα κελιά και στήλες, υπάρχουν και άλλοι που το βλέπουν σαν τρόπο για να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Από πίνακες ζωγραφικής μέχρι την απεικόνιση των αγαπημένων μας ηρώων από video games, το Excel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο έκφρασης, φτάνοντας το πρόγραμμα στα άκρα του.

1. Japanese art by Tatsuo Horiuchi.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Ο 74χρονος Tatsuo Horiuchi, ξεκίνησε να πειραματίζεται με το Excel όταν είδε τους συναδέρφους του να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα. Έμαθε πολύ καλά μα χρησιμοποιεί τις αυτόματες επιλογές του προγράμματος και έκανε καταπληκτικά σχέδια Ιαπωνικής τέχνης.

Το 2006 κέρδισε ένα διαγωνισμό σε αυτόματα σχήματα του Excel (Excel Αutoshape Contest), και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

dCbZCFf2. Mona Lisa.

Ακόμη και η Mona Lisa, φαίνεται εντυπωσιακή στο Excel, αλλά μη νομίσετε ότι χρειάζεται ώρες και μέρες για κάτι τέτοιο. Ο Amit Agarwal, χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα που αυτόματα μετατρέπει εικόνα σε pixel σε πολύ μικρό χρόνο.

mona_lisa

3. Avatar.

Η σκηνή από το Avatar, έγινε με τον ίδιο τρόπο όπως και η Mona Lisa, με ένα script μετατροπής εικόνων σε pixel.

avatar

4. Σχέδια από τη Danielle Aubert.

Τα παραπάνω σχέδια εκδόθηκαν στο βιβλίο της Danielle Aubert, “16 Months Worth of Drawing Exercises in Microsoft Excel.” Η ίδια λέει ότι έκανε αυτά τα σχέδια απλά με το να αλλάζει τη μορφοποίηση των κελιών και να εισάγει σχόλια, λέξεις και γράμματα.

pixelart

5. Nyan Cat.

Η Nyan Cat, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο YouTube και μεταφέρθηκε και στο Excel από τον Michelleasaurr, όπου αναπαριστά διάσημο καρτούν να πετά στο διάστημα.

fryJsbT

6. Super Mario Bros.

Φτιαγμένη, αποκλειστικά στο Excel, η σκηνή του Super Mario, από τον Michelleasaurr.

PdX5oIm

7. President Obama.

Ακόμη και προσωπογραφίες μπορεί να φτιάξει στο Excel, o Kata888, από την Ινδονησία, χρησιμοποιώντας pixel για ένα λεπτομερές πορτρέτο του Obama.

obama_excel_art_by_katak888-d5gcfwj

8. Batman.

Από την Ινδονησία πάλι, ο Batman, να κρέμεται από το σκοινί του, από τον Kata888.

batman_excel_art_by_marcelodaltro-d63p91u

9. Pikachu.

Από τον VagabondGiraffe, το διάσημο Pokémon, Pikachu.

8B1oUQ3

10. Grand Theft Auto.

Ο Χιλιανός Felipe Velásquez, με το ψευδώνυμο Shukei χρησιμοποιώντας διανύσματα και αυτόματα σχήματα φτιάχνει διάφορές εικόνες και τις ανεβάζει στο YouTube. To Grand Theft Auto του πήρε 12 ώρες για να το τελειώσει.

grandtheft

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS