ΑρχικήSecurityDashlane Password Changer αλλάζει τα password οπότε θέλετε εσείς

Dashlane Password Changer αλλάζει τα password οπότε θέλετε εσείς

Dashlane Password Changer

Ένα νέο προϊόν από τη Dashlane θα μπορούσε να σας βοηθήσει πάρα πολύ στην αλλαγή κωδικών πρόσβασης στις σελίδες σας, πράγμα ιδιαίτερα βολικό σε περίπτωση παραβίασης ασφαλείας. Πρόκειται για το Dashlane Password Changer.

Διαθέσιμο είναι από σήμερα, το Dashlane Password Changer, που λειτουργεί εμφανίζοντας μια λίστα με τους κωδικούς πρόσβασης σας. Επιλέγετε τις ιστοσελίδες των οποίων τους κωδικούς πρόσβασης θέλετε να αλλάξετε, και το software, έχει σχεδιαστεί ώστε να αλλάζει αυτόματα τους κωδικούς με νέους πιο ισχυρούς.

Οι κυβερνοεπιθέσεις, φαίνεται να έχουν μετατραπεί σε καθημερινό φαινόμενο, συχνά αφήνοντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του χρήστη εκτεθειμένα. Όσοι χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε όλα ή στα περισσότερα από τα sites που επισκέπτονται διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Αυτό ισχύει ειδικά σε περίπτωση απειλής ασφαλείας όπως το Heartbleed, όπου επηρέασε πολλές ιστοσελίδες. Οι χρήστες έπρεπε μετά να πάνε σε κάθε website που διατηρούσαν λογαριασμό και να αλλάξουν τα password τους.

Ο στόχος του Dashlane Password Changer, είναι να αλλάζει αυτόματα κάθε κωδικό που επιλέγετε, αν πιστεύετε ότι σας τα στοιχεία σύνδεσης σας βρίσκονται σε κίνδυνο. Ακούγεται σαν μια καλή ιδέα. Αν και είναι ακόμη σε beta έκδοση, φαίνεται να φιλοδοξεί να πάρει μεγάλο μέρος της αγοράς και πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες να προσθέσει και άλλες λειτουργίες.

Προς το παρόν, το Dashlane Password Changer, υποστηρίζει περίπου 70 από τα κορυφαία website των ΗΠΑ, όπως το Amazon, Dropbox, Facebook, Google, LinkedIn, PayPal και Twitter. Αλλά η Dashlane, υπόσχεται ότι σύντομα θα υποστηρίζει περισσότερα website παγκοσμίως. Η αρχική έκδοση του Password Changer προορίζεται μόνο για PC και Mac, αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι θα δούμε και εκδόσεις για φορητές συσκευές πολύ σύντομα.

8,000 χρήστες έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία και είναι free για μια συσκευή, ενώ κοστίζει $40 ετησίως για συγχρονισμό μεταξύ όλων των συσκευών σας.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS