ΑρχικήinetAndroid M: Παρουσίαση στο Google I/O 2015

Android M: Παρουσίαση στο Google I/O 2015

Η Google αποκάλυψε το πρόγραμμα παρουσιάσεων για το επερχόμενο συνέδριο Google I/O 2015 (28-29 Μαΐου), από το οποίο προέκυψαν πολλά ενδιαφέροντα θεματάκια για να ασχολούμαστε μέχρι τότε. Αυτό που κέντρισε πρώτα την προσοχή μας είναι μια αναφορά στο κομμάτι του “Αndrοιd for Work” όπου αναγράφεται η επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, Αndrοιd M (Marshmallow?)!

Android M: Παρουσίαση στο Google I/O 2015

Η αναφορά αποσύρθηκε μετά από λίγο, ωστόσο, διασώθηκε το παρακάτω screenshot. Από την περιγραφή καταλαβαίνουμε ότι το Αndrοιd M θα απευθύνεται σε όλων των ειδών τους χρήστες με το βάρος να πέφτει στο κομμάτι BYOD (Bring Your Own Device) που αφορά την επαγγελματική χρήση.

Android M: Παρουσίαση στο Google I/O 2015

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Σε άλλη ανάρτηση, η εταιρεία αναφέρει την παρουσίαση νέων φορετών συσκευών από το ερευνητικό τμήμα ATAP που (σε ελεύθερη μετάφραση) θα μας “πάρουν τα μυαλά”, αλλά πιθανότατα θα δούμε concepts και όχι προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.

Τέλος, ακόμα μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση έχει τίτλο “Voice Access”, η οποία αφορά τη δυνατότητα διαχείρισης μιας συσκευής Android αποκλειστικά με φωνητικές εντολές. Φυσικά, δεν θα λείψουν οι αναφορές στην εξέλιξη του αρθρωτού smartphone Project Ara και στο Project Tango για 3D χαρτογράφηση του περιβάλλοντα χώρου από την κάμερα της συσκευής.

Android M: Παρουσίαση στο Google I/O 2015

 

Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα νέα από το συνέδριο.

 

Πηγή: techgear.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS