ΑρχικήinetMotorola Edge 40 Pro: Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Motorola Edge 40 Pro: Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Το Motorola Edge 40 Pro μόλις εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, με το Snapdragon 8 Gen 2 SoC και άλλες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. Το τηλέφωνο εμφανίστηκε στο Geekbench, σηματοδοτώντας ότι μια παγκόσμια κυκλοφορία είναι προ των πυλών.

Το Motorola Edge 40 Pro εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με το SoC Snapdragon 8 Gen 2

Για όσους από εσάς γνωρίζετε, το Motorola Edge 40 Pro είναι ουσιαστικά μια παγκόσμια παραλλαγή του κινεζικού αντίστοιχου Moto X40. Έχουμε ήδη μια ιδέα για το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές που πρέπει να περιμένουμε από αυτή τη συσκευή λόγω της επιβεβαίωσης του Geekbench – και όλα αυτά χάρη στην κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο!

Δείτε επίσης: Η Motorola μας έδωσε μια εικόνα του ThinkPhone

Το Moto Edge 40 Pro τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 και μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά 12 GB μνήμης RAM. Αναμένεται ότι αυτή η συσκευή θα έρθει με προεγκατεστημένο το Android 13, καθώς αυτές οι προδιαγραφές αποκαλύφθηκαν πρόσφατα στο Geekbench. Το αν προσφέρει μόνο 12GB θα πρέπει να επιβεβαιωθεί σύντομα!

Το τηλέφωνο κατάφερε να συγκεντρώσει 1.480 πόντους στο single-core benchmark και 4.889 points στο multi-core benchmark.

Motorola Edge 40 Pro

Ουσιαστικά θα είναι το Motorola Moto X40 με παγκόσμιο λογισμικό σε αυτό

Διαθέτοντας μια εκπληκτική κυρτή οθόνη, μαζί με ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και μια κεντρική οπή κάμερας, αυτό το εκλεπτυσμένο τηλέφωνο από μέταλλο και γυαλί είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα. Τρεις οπίσθιες κάμερες τονίζουν περαιτέρω τον κομψό σχεδιασμό της συσκευής.

Το Motorola Edge 40 Pro πρόκειται να παρουσιάσει μια οθόνη OLED 6,7 ιντσών fullHD+ που λειτουργεί με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 165Hz, μιμούμενη την επιτυχία του προκατόχου του – του Moto X40.

Δείτε επίσης: Η Motorola επεκτείνει τη λίστα των τηλεφώνων που θα λάβουν το Android 13 update

Το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 4.600mAh, η οποία επιτρέπει την εξαιρετικά γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 125W και τις δυνατότητες ασύρματης φόρτισης 15W. Θα διαθέτει επίσης αντίστροφη ενσύρματη φόρτιση 5W, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας για τη φόρτιση άλλων συμβατών συσκευών.

Το νέο Motorola Edge 40 Pro είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα, και ενώ η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, είναι σίγουρα καθ’ οδόν.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS