ΑρχικήinetΤο Foursquare.com άλλαξε εμφάνιση με έμφαση στις προτάσεις τοποθεσιών

Το Foursquare.com άλλαξε εμφάνιση με έμφαση στις προτάσεις τοποθεσιών

Το Foursquare άλλαξε εμφάνιση στη web έκδοση του και απέκτησε νέες λειτουργίες, οι οποίες θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένες και δημοφιλείς τοποθεσίες, όταν πραγματοποιείς αναζήτηση από το σπίτι.

Πραγματοποιώντας επίσκεψη, η νέα σελίδα του Foursquare έκανε χρήση της τοποθεσίας μου και αυτόματα μου εμφάνισε αποτελέσματα στην αρχική σελίδα για την Αθήνα. Από δημοφιλή tips (συμβουλές) πάνω στο χάρτη, έως γενικές δημοφιλείς τοποθεσίες, δημοφιλείς τοποθεσίες αυτή τη στιγμή, τοποθεσίες με εκπτώσεις και προσφορές και τοποθεσίες με πολλά tips.

Το ανανεωμένο Foursquare μπορεί και καταλαβαίνει τι ψάχνει ο χρήστης ανάλογα με την ώρα την οποία πραγματοποιεί αναζήτηση, γι’αυτό και αν είναι μεσημέρι είναι πιθανότερο να εμφανίσει τοποθεσίες για μεσημεριανό, όπως εστιατόρια, ενώ αν είναι βράδυ είναι πιθανότερο να εμφανίσει τοποθεσίες όπως νυχτερινά κέντρα. Επίσης, η αρχική σελίδα μπορεί πλέον και προβάλλει τοποθεσίες με εκπτώσεις και προσφορές, έτσι ώστε οι χρήστες να τις επισκέπτονται πιο γρήγορα.

Τέλος, στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν διάφορες πόλεις και χώρες, στις οποίες μπορεί να αναζητήσει ο χρήστης τοποθεσίες. Μην ξεχάσεις να πραγματοποιήσεις σύνδεση με το λογαριασμό σου για να δεις ακόμη περισσότερα!

 

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS