ΑρχικήinetΤράπεζα Πειραιώς: Ενιαίο πληροφοριακό σύστημα με την Τράπεζα Κύπρου

Τράπεζα Πειραιώς: Ενιαίο πληροφοριακό σύστημα με την Τράπεζα Κύπρου

bankΤο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου 2013, η Τράπεζα Πειραιώς, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το έργο της ενοποίησης των συστημάτων του πρώην δικτύου καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, στο ενιαίο περιβάλλον των συστημάτων πληροφορικής του Ομίλου.

Από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες του πρώην δικτύου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ και της Τράπεζας Πειραιώς εξυπηρετούνται, από κοινά συστήματα πληροφορικής και με τις ίδιες διαδικασίες, μέσα από το ενοποιημένο δίκτυο των 860 καταστημάτων, των 2.200 ΑΤΜs και των 385 μηχανημάτων Easypay.
Από την ίδια ημέρα όλοι οι πελάτες, χρησιμοποιούν για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank, καθώς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της Τράπεζας Πειραιώς.
Η ενοποίηση των συστημάτων του δικτύου της πρώην ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ είναι το τρίτο βήμα –μετά την ενοποίηση των συστημάτων πληροφορικής της πρώην ΑΤΕbank και της πρώην Ελληνικής Τράπεζας- στην πορεία ενοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και των υπολοίπων τραπεζών που εξαγόρασε πρόσφατα η Τράπεζα Πειραιώς, με επόμενο βήμα την ενοποίηση των συστημάτων του πρώην δικτύου καταστημάτων της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου (CPB).

Πηγή: reporter.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS