ΑρχικήinetΚάνε την Ιδέα σου Επιχείρηση με το COSMOTE StartUp

Κάνε την Ιδέα σου Επιχείρηση με το COSMOTE StartUp

cosmote

Κατάθεση συμμετοχών μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου

Καινοτόμες ιδέες μετατρέπονται σε αληθινές επιχειρήσεις με το COSMOTE StartUp, το πρόγραμμα  που υλοποιεί η COSMOTE στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ».

Το COSMOTE StartUp δημιουργήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον φορέα επιχειρηματικότητας found.ation και την OTEAcademy. Απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες, με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς, μπορούν να μεταμορφωθούν σε μία δυναμική επιχείρηση. Με το COSMOTE StartUp, η COSMOTE δίνει ουσιαστική ώθηση στην ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε ομάδες που θα ξεχωρίσουν να παρακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών διάρκειας τριών μηνών και να έρθουν σε επαφή με ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό.

Κάθε νέα ομάδα με όραμα και όρεξη για δουλειά μπορεί να καταθέσει, μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013, την υποψηφιότητά της στο COSMOTE StartUp, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο www.cosmotestartup.gr

Από το σύνολο των υποψηφιοτήτων που θα υποβληθούν, θα επιλεγούν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος σε ένα ολοήμερο Selection Day. Ειδική επιτροπή θα επιλέξει τις 10 τελικές ομάδες που θα συμμετέχουν στο εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης COSMOTE StartUp διάρκειας τριών μηνών, στο πλαίσιο του οποίου θα εξελίξουν την ιδέα τους, με τη βοήθεια ενός δομημένου βιωματικού εκπαιδευτικού προγράμματος, επιλεγμένων coaches και ομιλητών με γνώση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τα StartUps και την επιχειρηματικότητα. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της τελικής ιδέας σε υποψήφιους επενδυτές.

Το COSMOTE StartUp κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του Ηρακλή Παπαδόπουλου, ο οποίος, μέσα από τη σελίδα της ενέργειας «ο κόσμος μας εσύ» στο Facebook, ζήτησε από την COSMOTE να στηρίξει τους δημιουργικούς ανθρώπους και τις πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες.

Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής στο www.cosmotestartup.gr

Πηγή:  kourdistoportocali.com

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS