ΑρχικήinetΤο Pinterest γίνεται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για κοινή χρήση περιεχομένου

Το Pinterest γίνεται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για κοινή χρήση περιεχομένου

pinterest-cork-boardTo Facebook, το LinkedIn, και τα όμοιά τους είναι καιρό στο προσκήνιο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για το Pinterest. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το ShareThis μια υπηρεσία διανομής περιεχομένου, το Pinterest έχει γίνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ανταλλαγής περιεχομένου με την ταχύτερη ανάπτυξη.

Η έκθεση εξετάζει πάνω από εκατομμύρια διαμοιρασμούς που πραγματοποιούνται μέσω του ShareThis. Στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, πάνω από 120 κανάλια κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιήθηκαν και περίπου δύο εκατομμύρια ιστοσελίδες και το Pinterest ήρθε στην κορυφή.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η ανταλλαγή περιεχομένου αυξήθηκε κατά 19,2 % το τελευταίο τρίμηνο, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Για λόγους σύγκρισης, η κοινή χρήση περιεχομένου στο Facebook αυξήθηκε κατά 14,7%, ενώ το Twitter εμφάνισε πτώση 7,6 %.

Επιπλέον, φαίνεται ότι το Pinterest είναι σχεδόν τόσο δημοφιλές όσο οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν πρόκειται για την διαδικτυακή ανταλλαγή περιεχομένου.

Όταν πρόκειται για τον όγκο, στο Twitter και στο Facebook μαζί αγγίζει σχεδόν το 75% του συνόλου της κοινής χρήσης περιεχομένου, αλλά η ανάπτυξή τους έχει επιβραδυνθεί σημαντικά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS